Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Hoofddorp

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Stukadoor Hoofddorp glad stucwerk pleisterwerk

Het stucadoorsbedrijf wat onder andere in Hoofddorp actief is. Wij werken voor particulieren en aannemers. Deni Stukadoor heeft al veel woningen in Hoofddorp mogen stukadoren. Van nieuwbouw tot bestaande bouw en van binnenwerk tot buitenwerk. Zoekt u een stukadoor in Hoofddorp om uw bedrijf of woning te laten stuccen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn een betouwbaar, vakkundig en snelwerkend bedrijf. Onze vakmannen weten waar ze mee bezig zijn. Daarnaast is afspraak immers afspraak bij ons.

Veel gevraagde werkzaamheden zijn glad stucwerk. Dit is dan ook de huidige trend in Nederland. Naast het glad stuccen van wanden en plafonds kunnen wij of woning of bedrijfsruimte woonklaar afwerken doormiddel van latex spuiten of met de hand sauzen. Zo legt u alle werkzaamheden aan wanden en plafonds bij 1 partij neer waardoor er hoge kwaliteit geleverd kan worden.

Tudorpark is een van de grootste nieuwbouwprojecten in de polder op korte afstand van Amsterdam en Haarlem. Het project is in verschillende blokken ingedeeld waardoor het een langlopend project is. Deni stukadoor heeft onder collectieve prijsafspraken meerdere woningen mogen stucadoren en latex spuiten. Voor onze werkzaamheden hanteren wij een zeer aantrekkelijke prijs/ kwaliteitsverhouding wat neerkomt op goede prijzen voor vakkundig stucwerk.

Prijzen stukadoor Hoofddorp 

Wat zijn nu de prijzen van een stukadoor of schilder voor uw woning in Hoofddorp? Ons advies aan onze klanten is ten alle tijden meerdere offertes op te vragen en goed naar de diensten te kijken. Zitten er nog haken en ogen aan? Of wordt er gerekend met een all-in prijs? Om een goede keuze te maken is het van belang goed te vergelijken, vraag daarom goed na of alles er erbij zit. Het is natuurlijk van belang dat er geen kosten bijkomen waar niet op is gerekend. Wij geven het advies na interesse op basis van de op voorhand verstuurde offerte een afspraak op locatie te maken. Zo komt niemand voor een verassing te staan.

Om te beginnnen kunt u bij ons op de website een gratis offerte aanvragen om deze mee te nemen in uw stukadoor prijs of schilder vergelijking. Mocht u meer informatie over de offerte aanvraag willen krijgen dan kunt u ons altijd contacten om de offerte door te nemen en uw vragen beantwoord te krijgen.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Om u alvast een indicatie te geven van van de gemiddelde m2 prijzen kunt u onderstaande prijzen  aanhouden. Zo krijgt u een idee van de meest gevraagde werkzaamheden:

  • Dunpleister wanden nieuwbouw 10 euro/m2
  • Glad stucwerk wanden bestaande bouw  16 euro/m2
  • Spachtelputz wanden 17 euro/m2 
  • Glad stucwerk plafonds bestaande bouw 18 euro/m2
  • Glad stucwerk plafonds nieuwbouw 17 euro/m2
  • Latex spuitwerk (Sigma latex) vanaf 10 euro/m2
  • Wanden op kleur sauzen 14 euro/m2 

*De prijzen zijn ex. BTW 9% voor bestaande bouw en 21% voor de nieuwbouw.

Bovenstaande prijzen zijn een greep uit onze diensten, bekijk deze pagina voor al onze stukadoor werkzaamheden. Prijzen voor stukadoorswerk kunnen op voorhand geschat worden maar wij geven wel het advies bij interesse een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij op locatie de werkzaamheden opnemen op basis van uw exacte wensen en een offerte uitbrengen met een vaste prijs.

Glad pleisterwerk stukadoor Hoofddorp

Onze stukadoors zijn vakkundige specialisten in het aanbrengen van glad pleisterwerk. Wij zijn hierin snel en voordelig omdat dit tot onze dagelijkse werkzaamheden behoort. De stukadoors weten precies wat ze moeten doen en zijn op elkaar ingespeeld. Na het aanbrengen van het glad stucwerk kan ons bedrijf na de droging hiervan ook uw wanden en plafonds verder afwerken met latex. Latex spuiten is een voordeliger manier

Deni stukadoor is een specialist in het aanbrengen van glad stucwerk. Wij zijn hierin voordelig en snel aangezien het aanbrengen van glad stucwerk behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Onze stukadoors zijn ervaren vakmannen welke precies weten wat ze moeten doen. Nadat het stucwerk is aangebracht bieden wij ook het schilderwerk aan om uw woning woonklaar af te kunnen werken.

Latex spuiten is het voordeligst en snelst om uit te laten voeren en wordt veel gebruikt op de grotere oppervlaktes. Kwaliteit van de latex staat voorop wat betekend dat wij alleen met producten van Sigma werken, deze hebben een lange levensduur en zijn goed schoon te maken. Wij adviseren dan ook klanten welke het stucwerk en schilderwerk door 1 partij willen laten uitvoeren, dit ook bij 1 partij onder te brengen. Zo onstaat er geen discussei over de kwalteit van het stucwerk of schilderwerk.

Naast in het dorp Hoofddorp te werken, werken wij ook in de volgende dorpen/ steden:

Onze diensten

Welke diensten bieden wij allemaal aan? Wij als stucadoor en schildersbedrijf zijn van alle markten thuis. Stukadoren binnen maar doen ook buitenwerk wanneer het weer dat toelaat. Van het stuccen van badkamers tot gehele buitengevels. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vak.

Wij voeren nagenoeg alle soorten stucwerk diensten uit, zoals: