Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Betoncire

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Uw huis opfrissen met stucwerk is altijd een goede keuze! Als u kiest voor stucwerk, dan zullen heel wat opties zijn. Bent u verzot op een stoere betonlook? Dan is betoncire een echte aanrader. Benieuwd of dit voor u de beste keuze is? Lees dan snel verder, want hierdoor ontdekken alles over de kosten van betoncire de toepassingsmogelijkheden en nog zoveel meer!

De vele voordelen van betoncire

Betoncire is een vorm van betonstuc. Klanten die kiezen voor glad stukwerk, kiezen steeds vaker voor betoncire. Waarschijnlijk omdat het zo’n mooie en stoere uitstraling aan een woning geeft. Maar dit stucwerk heeft nog tal van andere voordelen.

Een waterdichte afwerking 

Een van de grote voordelen is het dat het waterdicht is. Dat is ook een van de meeste redenen waarom  de mensen voor betoncire kiezen voor hen badkamer of keuken. Voor deze vochtige ruimtes is een waterbestendige afwerking namelijk noodzakelijk.

Strak en naadloos, slijtvast en duurzaam

Dit materiaal is naadloos en heeft daarom een strakke uitstraling. Hierdoor wordt het vaak toegepast in moderne of industriële interieurs. Bovendien zijn muren uit betoncire heel wat makkelijker schoon te maken en hygiënischer, want schimmels maken nauwelijks kans.

Het product is stijlvast en daardoor erg duurzaam. Doordat het gemaakt wordt uit cement en kalk is het erg sterk. Bovendien wordt het vaak afgewerkt met een speciale coating dat het materiaal vocht- en krasbestendig maakt.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Betoncire kleuren

Betoncire heeft dus heel veel voordelen. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor het mooi past in elk interieur. Betonlook kleuren worden gemaakt door kleurpigmenten aan het mengsel toe te voegen. Omdat het meestal de bedoeling is om een betonlook te creëren, zijn de betoncire kleuren meestal grijstinten, maar dat hoeft niet.

U kunt ook voor meer opvallende betoncire kleuren kiezen. Als u kiest voor opvallende betoncire kleuren, dan moet u er wel rekening mee houden dat dit niet hetzelfde effect zal geven als schilderen. Dit is ook de bedoeling niet. U zal mooie donkere en lichte tinten op uw muren aantreffen. Dit zorgt voor een unieke uitstraling met kleurnuances.

Betoncire toepassingsmogelijkheden

Betoncire kent heel wat toepassingsmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor betoncire voor uw badkamer, vloer en nog zoveel meer. Wilt u graag weten wat voor u de beste opties zijn? Hieronder geven we u meer informatie over de verschillende toepassingen!

Badkamer stuccen

Betoncire voor de badkamer is een van de populairste toepassingen. De betonlook stucwerk is dan ook ideaal voor de badkamer, want het is vochtbestendig en erg hygiënisch doordat de afwerking naadloos is. Hierdoor heeft u niet langer last van vuil en verkleuring in de voegen van uw tegelwerk. Als u betoncire in uw badkamer wilt, dan zal het uw badkamer trouwens een unieke en luxe uitstraling geven. Doordat u het over uw oude tegels kan laten stucen nadat deze is glad getrokken door onze stukadoors, bespaart u uwzelf de kosten van het weghakken van de oude badkamertegels.

U kunt zowel uw muren als uw vloer van de badkamer laten doen. Zo zorgt u voor een stoerdere uitstraling. Bovendien zal u uw badkamer dan nog eenvoudiger kunnen schoonmaken en dat is juist een heel groot voordeel!

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Keukens, vloeren, trappen meubels

Ook in de keukens wordt betoncire vaak gebruikt. Net zoals de badkamer, is de keuken een erg vochtige ruimte. Het is dus erg belangrijk dat uw de muren en de vloer goed laat afwerken met vochtbestendig materiaal. Betoncire is hiervoor ideaal! In de keuken kunt u zowel uw muren maar ook vloer evenals uw aanrechtblad met betonlook laten bewerken. Deze laatste optie is ideaal als u het aanrechtblad op een voordelige manier, een nieuwe uitstraling wilt geven.         

Het product kan toegepast worden op alle vloeren mits de ondergrond geschikt is. Meestal wordt het gebruikt in de badkamer of keuken, maar u kunt het gerust ook toepassen in een andere ruimte. Door te kiezen voor vloeren zult u heel wat schoonmaakwerk uitsparen. Het is niet dat betoncire voor de vloer zo populair is dat het product niet geschikt zou zijn om betoncire op aan te laten aanbrengen.

Wilt u ook graag uw trappen een nieuwe uitstraling geven? Dan kunt u het ook hierop toepassen. Door de trappen van een mooie betoncire laag te voorzien, hoeft u uw trappen niet meteen laten vernieuwen. U zal veel geld uitsparen!

Een minder bekende toepassing is betoncire voor uw meubels. Het is mogelijk om uw meubels te laten pleisteren met een laagje betoncire. Dit geeft ze een robuuste uitstraling! Als u dol bent op een unieke meubelstukken welke een make over nodig hebben, dan is dit een leuke oplossing. U krijgt op die manier bijzondere meubels zonder teveel geld te moeten uitgeven, want de kosten van betoncire aanbrengen meubels vallen heel erg mee!

Wat zijn de Betoncire prijzen?

Vindt u betoncire echt prachtig en wilt u het graag laten toepassen? Dan zult u waarschijnlijk benieuwd zijn naar de kosten van betoncire. Het is belangrijk om te weten dat de kosten van betoncire sterk kunnen verschillen. De gemiddelde prijs ligt rond de 100 euro/m2 ex. BTW.  Bekijk de prijsgids voor een uitgebreide uitleg.

Zelf stucen of hulp inschakelen van een stukadoor?

Als u zelf erg handig bent, dan zult u misschien overwegen om het stucwerk zelf te doen en dat kan natuurlijk prima. Tenminste als u beschikt over de nodige kennis en expertise. Toch is het belangrijk om hier op voorhand voldoende over na te denken. Stucen is precisiewerk en bij het minste dat je verkeerd doet, kan het resultaat serieus teleurstellen. Het kan dan zijn dat u het volledig opnieuw moet laten doen. De materiaalkosten van betonciré zijn hoog. Dit is zonde als u hier twee keer in zou moeten investeren. Dat is niet leuk voor u! Daarnaast is een stucwerk veel tijd innemende klus en fysiek is ook zwaar werk. U kunt uzelf de moeite en tijd besparen door de hulp in te schakelen van een professional.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Altijd tevreden met Deni Stukadoor

Een betrouwbare stukadoor vinden lijkt soms een moeilijk klus te zijn. Gelukkig is er Deni Stukadoor, want bij Deni Stukadoor vind je enkel vakmannen met de hoogste klanttevredenheid. Zo weet u zeker dat u niet teleurgesteld zal worden! Bij Deni Stukadoor zult u ook geld uitsparen, want wij zorgen ervoor dat u de beste vakman uit uw omgeving over de vloer krijgt.

Is tegelwerk duurder dan betoncire?

Nee, betoncire komt nagenoeg op dezelfde prijs uit als tegelwerk. Wanneer u een vakman voor tegelwerk inschakelt is dit net zo duur als het laten aanbrengen van betoncire incl. de onderlaag.

Hoe lang gaat betoncire mee?

Betoncire blijft langer dan 15 jaar mooi. Let wel op dat het product wel het nodig onderhoud nodig heeft en goed schoongemaakt dient te worden.

Is betoncire geschikt voor buiten?

Ja, betoncire kan zowel binnen als buitenshuis worden gebruikt. Het is een robuust product.

Hoe dik is de betoncire stuclaag?

Betoncire is een product wat in meerdere lagen wordt aangebracht, eerst 2 lagen stuccen en dan 2 tot 3 lagen coating. Deze lagen zijn erg dun waardoor een juiste onderlaag van groot belang is.

Stukadoorsbedrijf stucadoorsbedrijf schilder stucwerk sauswerk stukadoor stucadoor pleisteren stucen

Telefoonnummer

020 – 782 5000

E-mailadres

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam