Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Goedkope stukadoor

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Bent u bezig met een verbouwing, renovatie of krijgt u een nieuwbouwwoning opgeleverd? Veel van onze klanten zijn na het verbouwen of na de oplevering van hun woning een goedkope stukadoor nodig voor de eindafwerking, zodat de woning bewoonbaar kan worden gemaakt.

In de volksmond klinkt de goedkoopste niet altijd het beste. Goedkoop is in veel gevallen duurkoop aangezien er niet altijd geleverd wordt wat is afgesproken. Bij Deni stukadoor staan wij garant voor kwalitatief goed stucwerk tegen zo laag mogelijke m2 prijzen.

Het is natuurlijk fijn zaken te doen met een bedrijf wat schoon en netjes werkt en daarnaast binnen de gestelde termijn het stucwerk op te leveren. Bij Deni stukadoor bent u hiervan verzekerd. Wij lopen het werk bij de oplevering van het stucwerk samen na zodat er geen  onenigheid zal ontstaan over de kwaliteit van het werk.

Verder zullen wij u ook verdere tips geven waar wij kunnen zodat de verdere afwerking zoals schilderen of het terug monteren van schakelmateriaal op een juiste manier wordt gedaan. Wilt u het schilderwerk ook uit handen geven dan kunnen wij u hier ook mee helpen. Latex spuiten of wanden en plafonds sauzen vallen ook onder onze diensten.

glad stucwerk sausklaar pleisterwerk Amsterdam Haarlem Bloemendaal

Kosten besparen met een goedkope stukadoor

Wie is er niet op zoek naar een goedkope stukadoor? Bij het verbouwen of renoveren van een woning komen er veel kosten kijken welke vaak toch duurder uitvallen dan verwacht. De stukadoor komt vaak als laatste in de verbouwing aan zet als al het leiding- en elektrawerk gedaan is. Hierdoor zijn veel van onze klanten op zoek naar een betaalbaar bedrijf voor de wanden en plafonds stucen en daarnaast eventueel het latex spuiten voor een woonklare afwerking.

Deni stukadoor wil hierin bewijzen dat goedkoop niet altijd duurkoop hoeft te zijn. Door efficiënt, vakkundig, met a-kwaliteit producten en snel te werken zijn lagere meterprijzen haalbaar. Verder kunt mogelijk op voorhand de voorbereidingen of het afplakken van de vloeren zelf uitvoeren om hier ook weer wat kosten in te besparen.

Deni stukadoor werkt voornamelijk met meterprijzen welke vooraf bepaald worden naar aanleiding van een bezoek op locatie. De m2 worden met de laser opgemeten en eventuele bijzonderheden of benodigde hoeklijnen en stucstops nemen wij mee in de offerte. Zo zullen er nooit kosten bijkomen in het werk. Kom in contact met ons of vraag een offerte aan om inzicht in de kosten te krijgen.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Prijzen goedkope stukadoor 

Wat zijn nu de gemiddelde m2 prijzen welke Deni stukadoor rekent? Het is van belang dat u weet wat er nu op de wanden en plafonds zit om zo de juiste m2 prijs te kunnen bepalen. 

Hieornder kunt u een overzicht vinden met de meest voorkomende werkzaamheden welke wij uitvoeren voor onze klanten:

  • Glad stucwerk wanden bestaande bouw  16,- tot 20,- euro/m2
  • Glad stucwerk wanden nieuwbouw 10,- euro/m2
  • Glad stucwerk plafonds bestaande bouw 18,- tot 22,-  euro/m2
  • Glad stucwerk plafonds nieuwbouw 17,- tot 19,- euro/m2
  • Spachtelputz (direct op kleur mogelijk) 16,- tot 20,- euro/m2
  • Latex spuitwerk (Sigma latex klasse 2) vanaf 10,- euro/m2
  • Latex spuitwerk (Sigma latex klasse 1) vanaf 12,- euro/m2
  • Sauzen kleuren op wanden en plafonds vanaf 12,- euro/m2
  • Decoratief stucwerk: Pandomo, Oikos, betonlook 40,- tot 80,- euro/m2

*De prijzen zijn ex. BTW 9% voor bestaande bouw en 21% voor de nieuwbouw.

Hulp nodig bij het berekenen van de m2? Wij bieden de nodige uitleg op onze pagina m2 berekenen.

nieuwbouw stukadoor stucwerk sausklaar

Waarom een vakman inschakelen?


Stuccen is echt een vak apart en niet voor iedereen weggelegd. Er is de nodige materiaalkennis nodig om de stucmaterialen te kunnen verwerken. Hier ontbreekt het een leek aanzienlijk waardoor het stucwerk nooit zo mooi zal zijn.

Onze professionele stukadoors beoefenen het vak dagelijks waardoor ervaring aanwezig is en de klus binnen een redelijke termijn kan worden uitgevoerd. U bent bij ons verzekerd van vakwerk met hoge kwaliteit.

Ons bedrijf heeft vakmannen werken met tot 20 jaar ervaring in het vak. Wij werken met zeer aantrekkelijke tarieven. Bent u benieuwd naar de kosten van glad stucwerk? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Waarom zit er zoveel prijsverschil tussen verschillende stukadoorsbedrijven?

Het prijsverschil zit hem vaak in de kunde van de stukadoors of schilders. Vakkundige stukadoors en schilders verstaan hun vak en zullen goed werk leveren. Naast het leveren van vakwerk plakken wij ook netjes af, maken wij schoon en ruimen alles op.

Wat kost een stukadoor per dag?

Een stukadoor rekent gemiddeld 350,- tot 400,- euro per dag incl. materiaal en voorrijkosten. Per uur wordt er tussen de 45,- en 50,- euro gerekend.

Is een goedkope stukadoor geen duurkoop?

Ja, vaak is een goedkope stukadoor uiteindelijk duurkoop. Alles moet snel gestuct worden om wat geld te verdienen. Dit de komt de kwaliteit niet ten goede.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Stukadoor haarlem buitengevel stucwerk
Bloemendaal stukadoor glad pleisterwerk Haarlem Amsterdam
Stukadoorsbedrijf stucadoorsbedrijf schilder stucwerk sauswerk stukadoor stucadoor pleisteren stucen

Telefoonnummer

020 – 782 5000

E-mailadres

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam