Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Wie zijn wij

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Deni Stukadoor is een stukadoor en schildersbedrijf welke gevestigd is in Amsterdam met al meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Onze passie is het leveren van kwalitatief vakwerk van wanden en plafonds. Wij streven ernaar om van oriëntatie tot oplevering onze klanten te ontzorgen van alles wat hierbij komt kijken. Van offerte naar de eindoplevering van het werk. Door onze uitgebreide ervaring met klanten, materiaalkennis en meerdere specialismen kunnen wij u bij elk project tot uw dienst zijn. Ons bedrijf bestaat uit een vast team met meer dan 12 ervaren stukadoors en schilders welke in het bezit zijn van een VCA veiligheid certificaat.

Stukadoor Amsterdam Haarlem Heemstede

Dit betekend dat er wordt gewerkt volgens de regels van de ARBO. Binnen en buitenstucwerk, decoratieve stuc afwerkingen en schilderen vallen onder onze werkzaamheden. Wij werken voor particulieren opdrachtgevers maar ook voor aannemers en bouwbedrijven. In de jaren hebben wij plezierige samenwerkingen met verschillende bedrijven en particulieren opgebouwd. Voor grote projecten kunt u bij ons terecht maar ook de kleine stukadoors klussen voeren wij met alle plezier uit!

Waar voeren wij onze stukadoor werkzaamheden uit?

Wij werken voornamelijk in om de omgeving van AmsterdamHaarlem, HeemstedeBloemendaal, Overveen, Velserbroek en omstreken. Waar wij ook veel werkzaamheden hebben uitgevoerd zijn Den-Haag, Rotterdam, Amersfoort, Alphen aan den Rijn, Ter Aar en Hilversum. De provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland vallen onder ons werkgebied. Mocht uw woning verderop in het land staan schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Eerlijke prijzen stukadoorswerk

Wij staan bekend om de hoge kwaliteit stucwerk, snelheid voor vooral eerlijke prijzen. Bij elke opdracht proberen wij de juiste prijs te bieden waarmee u als klant blij met bent en waarmee wij onze kosten kunnen dekken. Op deze manier proberen wij u als terugkomende klant te mogen behouden en daarnaast te zorgen voor een goede mond op mond reclame. U weet dan exact wat u van ons kunt verwachten en leren wij onze klanten beetje bij beetje beter kennen. Dit motiveert ons enorm om voor onze klanten nog een extra stap te zetten waar nodig.

Stukadoor Heemstede bestaande bouw glad pleisterwerk Amsterdam Haarlem

Garantie op het stucwerk

Ons bedrijf hecht enorm veel waarde aan bieden van een topservice. Wij voorzien u graag van het juiste advies op basis de mogelijkheden en te gebruiken materiaal voor het stuccen en of schilderen van uw wand- en plafondafwerking. Hier hoort ook de garantie op het werk bij. Op stukadoorswerk wat binnen is verricht geven wij 5 jaar garantie en op buitenwerk geven wij 3 jaar garantie. Dit betekend dat wij niet eerder naar huis gaan tot alle punten op de i staan en er vakwerk van topkwaliteit geleverd is.

Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zullen u zo snel als mogelijk contacten om u advies te geven, uw vragen te beantwoorden en de werkzaamheden te bespreken zodat wij hierna verder afspraken met elkaar kunnen maken.

Wat zijn de m2 prijzen voor stucwerk?

Op onze pagina stukadoor prijzen kunt u een duidelijk overzicht vinden van de gemiddelde m2 prijzen per ondergrond. Mocht uw gewenste afwerking er niet bij zijn neem dan contact met ons op.

Na het stuccen dient er ook geschilderd te worden, wat zijn de prijzen hiervan?

U kunt bij ons kiezen tussen latex spuitwerk en het sauzen met de hand. Afhankelijk van de kleurwensen en grootte van de oppervlakte bepalen wij de m2 prijs.

Stukadoor bedrijfsruimte Rotterdam stucwerk
Stucwerk, latex spuiten Rotterdam stuccen

Stukadoorsbedrijf stucadoorsbedrijf schilder stucwerk sauswerk stukadoor stucadoor pleisteren stucen

Telefoonnummer

020 – 782 5000

E-mailadres

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam