Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Rotterdam

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Glad stucwerk prijzen Rotterdam

Wilt u een goede stukadoor in Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij kunnen u onze diensten aanbieden. Ons bedrijf Deni Stukadoor stelt de beste stukadoors aan. Elke stukadoor die in ons bedrijf in Rotterdam werkzaam is, is op de hoogte van de nieuwste technieken en maakt gebruik van professioneel gereedschap.

Ons stucadoorsbedrijf zorgt altijd dat elke stukadoor zijn kwalificaties steeds verhoogt. Daarom zijn onze vakmannen goed voorbereid voor het stucwerk en schilderwerk voor uw huis in Rotterdam. U kunt er vanuit gaan dat uw muren en plafonds strak, schoon en duurzaam kwaliteitswerk is. Onze stukadoors zijn namelijk precieze en nauwkeurige werkers, maar wat nog beter is dat onze stukadoors sneller werken dan de meeste stukadoors. Wat ons bedrijf nog aantrekkelijker maakt, zijn de prijzen. Wij bieden voor de laagste prijs de beste kwaliteit aan.

Deni Stukadoor bevindt zich in Amsterdam, maar natuurlijk bieden wij overal onze diensten aan. Het maak niet uit hoe groot of hoe klein de klus is. Deni Stukadoor staat altijd klaar voor u!

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Kosten stukadoor en schilder Rotterdam

Om de juiste kosten voor uw stucwerk of schilderwerk te laten berekenen is het van belang goed naar de huidige ondergronden te kijken en dit te combineren met de wensen van de klant.

Per bedrijf worden er veel verschillende prijzen aangehouden voor de stukadoor of schilder. Ons advies luidt dan ook appels met appels te vergelijken.

Wij komen graag na het uitbrengen van een online offerte graag op locatie langs om de m2 na te meten en eventuele bijzonderheden met u te bespreken.

De meeste bedrijven rekenen per m2 wat transparantie biedt in de kosten voor het stucadoors of schilderwerk. Wij adviseren u dan ook 3 offertes op te vragen bij verscheidene bedrijven om zo een goede vergelijking te maken.

Kijk bij ons een op de pagina Stukadoor prijzen om zo de gemiddelde m2 per afwerking te bekijken.

U kunt bij ons op de website een online offerte aanvragen om deze mee te nemen in uw vergelijking. Hiervoor heeft u een schatting van de m2 nodig, hoe deze te berekenen leggen wij uit op de pagina M2 berekenen.

Indien u meer informatie over de aanvraag nodig heeft dan kunt u ons altijd bellen op 020-7825000 om uw vragen met ons te bespreken.

Om u alvast kennis te geven van de gemiddelde m2 prijzen kunt u onderstaande tabel aanhouden. Zo krijgt u een idee van de meest gevraagde werkzaamheden:

*De prijzen zijn ex. BTW 9% voor bestaande bouw en 21% voor de nieuwbouw.

Deze richtprijzen zijn gemiddelde prijzen en kunnen enorm verschillen per woning. Een woning welke erg bewerkelijk is zal namelijk een hogere m2 prijs met zich meebrengen dan een woning waar wij grote vlakken kunnen stuccen en schilderen.

Bij grote oppervlaktes kunnen wij simpelweg per dag meer m2 maken wat een lagere meterprijs oplevert.

Bij interesse maken wij dan ook graag een afspraak met u op locatie om uw woning of bedrijfsruimte samen door te lopen om tot een vaste prijs te komen.

Glad stucwerk Rotterdam

Wat kunnen wij voor u betekenen als stucadoorsbedrijf? Onze stukadoors kunnen uw wanden en plafonds voorzien van een mooie gladde stuclaag. Stucwerk laten aanbrengen is bij ons relatief voordelig en een goede ondergrond voor een verdere eindafwerking van latex spuitwerk.

Wij zijn een bedrijf dat in Beverwijk en omgeving actief is op zowel grote als kleine stucadoors klussen. We zijn ook heel vaak actief in de volgende omliggende dorpen en steden:

  • Den-Haag 
  • Delft
  • Zoetermeer
  • Leiden
  • Berkel en Rodenrijs 
  • Nootdorp

Wij staan bekend vanwege onze kwaliteit en werken gemotiveerd voor een totale klant tevredenheid. Ons stukwerk is van gegarandeerde hoge kwaliteit, met een verrassend laag prijs niveau.

Kunnen jullie op basis van een vast afgesproken prijs werken voor het aanbrengen van stucwerk?

Ja dat is mogelijk doormiddel van een inmeetafspraak op locatie. Na het inmeten en de exacte wensen met u te bespreken kunnen wij een offerte uitbrengen met een vaste prijs.

Rekenen jullie extra voorrijkosten vanuit Amsterdam om te komen stuccen?

Nee, wij rekenen geen voorrijkosten tot een uur rijden vanuit Amsterdam

Stukadoorsbedrijf stucadoorsbedrijf schilder stucwerk sauswerk stukadoor stucadoor pleisteren stucen

Telefoonnummer

020 – 782 5000

E-mailadres

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam