06-11357504 info@denistukadoor.nl

Contact

U kunt hieronder ons contactformulier invullen bij vragen of een vrijblijvend advies.

Het is ook mogelijk tussen 09:00 uur en 16:00 uur telefonisch contact met ons opnemen op onderstaande telefoonnummer. Mocht het niet lukken contact op te nemen in onze werktijden, vul dan het onderstaande contact formulier in en geef aan wat gewenst is. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Wij hopen dat u snel contact met ons opneemt zodat wij u en uw klus kunnen bespreken.

Contactformulier:

 

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij z.s.m. contact met u op. In overleg komen wij dan kosteloos langs voor een bezichtiging en maken een vrijblijvende offerte welke op korte termijn na het bezoek wordt uitgebracht.

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam

Kamer van Koophandel 67187587
BTW NL373050690B02
Bank NL50INGB0006101099

Telefoon

06-11357504

F.A.Q.

Is stucwerk duur?

De prijzen van ons stucwerk variëren tussen de € 10,- en € 20,- per vierkante meter. Om de juiste vierkante meterprijs te bepalen is een afspraak op locatie vaak noodzakelijk. Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. Dit kan telefonisch of u vult het bovenstaande formulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op om een offerte uit te brengen of een afspraak in te plannen.

Hoelang duren de werkzaamheden?

Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal vierkante meters dat gestuct moet worden en hoe complex de werkzaamheden zijn. Met een huis van ca 120 m2 vloeroppervlak zijn we doorgaans 1 à 2 dagen bezig met een team van 6-8 man. Voor vragen over de doorlooptijd van de werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen.

Verzorgen jullie ook schilderwerk?

Wij doen binnenstucwerk, buiten stucwerk, spuitwerk, spachtelputz, sierpleister, gevelisolatie en reparatie & renovatie. Voor schilderwerkzaamheden werken we nauw samen met Denie Schilders en Blauwe Maan Schilders.

Krijg ik ook garantie?

We garanderen topkwaliteit stucwerk dat perfect gereed is om geschilderd, behangen of betegeld te worden. Nadat het werk klaar is lopen wij u rondje door de woning om de werkzaamheden samen met u op te leveren. We gaan pas weg als u tevreden bent! Daarom bent u bij Deni stukadoor aan het juiste adres.

Deni stukadoor

Telefoon

06-11357504

E-mail

info@denistukadoor.nl

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam