Stukadoor offerte

Bereken binnen twee minuten uw prijs

Hieronder kunt u ons offerte formulier invullen voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Hulp bij het aanvragen van de stukadoor offerte 

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de stukadoor offerte?

 • Weet u niet hoe u de m2 moet berekenen? Kijk dan op onze pagina m2 berekenen.
 • Lukt het niet om de juiste ondergrond te achterhalen? Bel ons op 020-7825000.
 • Gewenste afwerking invullen. Kijk onder onze pagina onze diensten welke mogelijkheden er zijn.
 • Vloeren afplakken wanneer is dit nodig?
  Indien er een bestaande vloer ligt dienen de vloeren altijd afgeplakt te worden.
  Dekvloeren ofwel kale bouwvloeren hoeven alleen afgeplakt te worden als er later een verlijmde vloer of gietvloer komt.

Stappenplan na het aanvragen van de offerte

 1. Na het aanvragen van de offerte nemen wij telefonisch contact met u op. Indien u liever via de mail benaderd wordt, kunt u dit aangeven in de aanvraag. Wij bespreken met u of de aangevraagde offerte juist ingevuld is en of er nog eventuele wijzigingen, bijzonderheden of aanvullende wensen zijn in de woning of bedrijfsruimte, zodat wij de offerte op afstand kunnen aanpassen voor u.
 2. Bij interesse op basis van de uitgebrachte offerte maken wij graag een afspraak op locatie om de woning of bedrijfsruimte na te meten. Eventuele bijzonderheden worden besproken en vragen kunnen gesteld worden.
 3. Na het bezoek op locatie brengen wij binnen enkele dagen een definitieve offerte uit. De offerte kan uiteraard nog gewijzigd worden. Bij acceptatie van de offerte zien wij graag een schriftelijk akkoord van u via de mail.
 4. Na acceptatie van de offerte kunt u de planning met ons doornemen, een bestaande woning of bedrijfspand kan vaak al snel gepland worden aangezien de sleuteloverdracht of gemaakte planning al redelijk te voorspellen is. Bij nieuwbouw zullen wij moeten wachten op de opleverdata. Deze wordt vaak 2-3 weken voor oplevering aan de kopers gegeven. Soms geeft dit wat stress omdat het dan korte termijn plannen wordt. Op basis van de brief van de voorschouw kan er vaak al een prognose planning worden gemaakt met onze klanten. Mocht de oplevering toch verschuiven dan zijn wij flexibel om de planning wat op te schuiven of zelfs eerder te starten.

Prijzen stukadoor offerte 

Welke m2 prijzen u kunt verwachten voor stucwerk?

Bij het inschakelen van een stukadoor voor uw bestaande woning, nieuwbouwwoning of bedrijfspand is naast de kwaliteit welke geleverd wordt natuurlijk de prijs ook van belang. Wat zijn nou precies de prijzen van een stukadoor en wat zullen de totaal kosten van het stucwerk zijn wat gedaan dient te worden?

Wij adviseren om naast een stukadoor offerte bij ons op te vragen, verschillende stucwerk prijzen te vergelijken met een andere stucadoorsbedrijf of bedrijven. Zo komt u er snel achter wat gemiddelde stucwerk prijzen zijn. Let hierbij wel op dat bij de goedkoopste stucwerk prijzen vaak geen kwaliteit hoeft te verwachten.

Onze prijzen worden 9 van de 10 keer berekend met vaste meterprijzen op basis van de huidige ondergronden van uw wanden of plafonds. Dit biedt veelal duidelijkheid voor beide partijen. Meer- of minderwerk kan dan makkelijk worden berekend.

Mocht u een kleine klus hebben voor welke in 1 dag gedaan zou kunnen worden dan rekenen wij vaak daggeld en wordt het gebruik van materiaal los berekend.

Stucwerk aanbrengen op urengeld komt nauwelijks voor aangezien de ene stukadoor veel sneller werkt dan een ander. Hierdoor kunnen klanten het gevoel krijgen dat er bewust meer uren worden gedraaid wat helemaal niet nodig had hoeven zijn. Zo willen wij niet met onze klanten omgaan!

Hieronder kunt u een overzicht vinden van de gemiddelde stucwerk m2 prijzen per gewenste afwerking:

 • Behang klaar stucwerk tot 1 cm 10,- tot 14,- euro/m2
 • Raapwerk saus klaar tot 3 cm 16,- tot 25,- euro/m2
 • Gipsplaten stuccen 16,- tot 18,- euro/m2
 • Sierpleister (korrelafwerking) 16,- tot 22,- euro/m2
 • Spackspuitwerk (korrel spuitwerk) 8,- tot 12,- euro/m2
 • Buitengevel stucwerk met isolatie 80,- tot 100,- euro/m2
 • Decoratief stucwerk: Pandomo, Oikos, betonlook 40,- tot 80,- euro/m2
 • Betoncire 100,- tot 160,- euro/m2

*De prijzen zijn ex. BTW 9% voor bestaande bouw en 21% voor de nieuwbouw.

Wat bepaalt de exacte prijs voor stucen?

De prijs voor het stuccen van een woning of bedrijfspand hangt af van een aantal factoren. Tijd kost geld in ons land en hoe sneller wij de m2 kunnen maken hoe lagere m2 prijs stuccen wij kunnen aanbieden. Welke facturen zijn precies van invloed op de m2 prijs?

 • Hoeveel m2 zijn er in totaal te stuccen?
 • Wat is de hoogte van de ruimte en dient er een steiger opgebouwd te worden?
 • Hoe bewerkelijk zijn de m2? Zitten er veel hoeken en vakken in te stuccen oppervlak?
 • Welke laagdikte is er benodigd om de wanden of plafonds weer haaks en waterpas te krijgen?
 • Is de woning bewoond of staat deze leeg?
 • Dient er op voorhand afgeplakt te worden? Denk aan vloeren, keukens, badkamers en toiletten of meubels.

Deze bovenstaande vragen worden door ons met u besproken op locatie bij het inmeten van het stucwerk. Hoe makkelijker en hoe groter het aantal m2 hoe lager de kosten stuccen per m2 uit zullen vallen voor u.

Wij werken in de nieuwbouw ook vaak onder collectieve m2 prijzen. Onze meterprijzen verlagen wij onder voorwaarde dat er 2 of 3 woningen het werk bij ons onderbrengen. Het is mogelijk de m2 prijzen te verlagen omdat wij meer werk mogen verrichten op dezelfde locatie. Wilt u hier meer informatie over ontvangen dan kunt u contact met ons opnemen.

Na het aanvragen van de offerte zullen wij binnen 24 uur de offerte uitbrengen of contact met u opnemen om verdere stappen te bespreken en eventueel een afspraak in te plannen op locatie.

Ervaren stukadoor

Al meer dan 25 jaar staat vakmanschap bij ons hoog in het vaandel. Alle klussen van binnen tot buiten stukadoren wij!

Kwaliteit stukadoor

Onze klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit die wij leveren. Bekijk onze reviews op werkspot

Afspraak = afspraak

We houden ons graag aan onze afspraak. Zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Vrijblijvende offerte

Vooraf maken wij een offerte voor de werkzaamheden. Na akkoord stemmen we de planning met u af.

“Prima communicatie en snel handelen. Alles volgens opdracht uitgevoerd en op tijd opgeleverd. Aanrader!”

“Wij zijn erg tevreden over Deni en zijn collega’s! Alles ging volgens afspraak en de muren zijn prachtig geworden. Het was fijn om met Deni samen te werken en we zijn erg blij met het eindresultaat.”

“Zeer tevreden ben ik over het resultaat dat Deni Stukadoor geleverd heeft. We konden duidelijk afspraken maken en op korte termijn kon de hele beneden verdieping gestuukt worden. De schilder die daarna kwam gaf aan dat het erg goed werk was. De muren zijn mooi strak. De hal moet binnenkort nog dus dat laat ik zeker weer door Deni uitvoeren.”