Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Almere

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren stukadoor in Almere die uw woon- of werkruimte moeiteloos kan transformeren? Zoek niet verder! Ons team van vakbekwame stukadoors staat klaar om uw project met precisie en vakmanschap aan te pakken, en dat alles tegen een scherpe prijs.

Of u nu traditioneel pleisterwerk, sierpleister of gipsafwerking nodig heeft, ons ervaren team staat voor u klaar. Kies voor de beste stukadoor in Almere en geniet van een prachtig afgewerkte ruimte!

Wat kost een stukadoor in Almere?

Wij staan bekend vanwege onze kwaliteit en ons vakwerk. Ons stukwerk is van gegarandeerde hoge kwaliteit voor verassend lage prijzen. Dus bent u op zoek naar een goedkope stukadoor in Almere, zoek dan niet verder en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Hieronder vindt u de onze gemiddelde m2 prijzen voor stucwerk en schilderwerk:

Behangklaar glad stucen€ 12,- per m2
Gipsplaat wanden glad stucen€ 17,- per m2
Gipsplaten plafonds glad stucen€ 19,- per m2
Schoon metselwerk glad stucen (tot 2 cm laagdikte)€ 20,- per m2
Oud stucwerk glad stucen (tot 1 cm laagdikte)€ 17,- per m2
Buitenstucwerk cementgebonden € 80,- per m2
Sauswerk binnen klasse 2 latex afneembaar € 11,- per m2
Sauswerk binnen klasse 1 latex schrobvast € 12,- per m2
Latex spuiten klasse 2 latex afneembaar 1 kleur € 10,- per m2
Latex spuiten klasse 1 latex schrobvast 1 kleur € 11,- per m2
* Let op dat dit vanaf m2 prijzen zijn. Graag komen wij langs op locatie om in te meten en de m2 prijs te bepalen.

Stukadoor of schilder in Almere nodig? Wat wij voor u kunnen betekenen

Heeft u wanden of plafonds die moeten worden gestukt, gerepareerd of gerestaureerd, dan heeft u een stukadoor nodig. Onze specialisten van ons stukadoorsbedrijf Deni zorgen ervoor dat uw muren en/ of plafond gereed worden gemaakt voor sausen of behangen. Van glad stucwerk tot aan korrelstructuren kunnen wij aanbrengen.

Er bestaan ook stukmethoden waarbij de kleur al door de mortel is gemengd en er dus geen afwerking meer nodig is. Stucen is een vrij specialistische werkzaamheid en als u daar geen ervaring mee heeft, kan er van alles misgaan. Door een specialist in te huren zoals Deni Stukadoor. Dan hebt u ook een zekerheid van dat alles er goed, schoon en weer helemaal strak uitziet.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Almere is een stad welke is gebouwd op de Flevopolder, tussen 1959 en 1968 is Flevoland ontstaan door inpoldering. Almere staat onder andere bekend om de architectuur in het centrum en de Oostvaardersplassen waar gewandeld of gevaren kan worden. Almere Haven is het oudste stadsdeel en heeft veel leuke restaurants. De vrij nieuwe wijk Almere Duin is een groot nieuwbouwproject gebouwd op een duin en beplant met duingras. In deze nieuwe wijk hebben wij al een aantal woningen mogen stuccen en schilderen.

De bekende stukadoor in Almere

Wij als professionals in het stucadoorsvak kunnen u met onze kwaliteiten en vakkundige stukadoors een mooi stukje werk leveren.  Onze stukadoors kunnen uw woning of bedrijfspand voorzien van mooi stucwerk binnen en buitenshuis. Stucwerk laten aanbrengen door ons is gebaseerd op een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Naast het stuccen kunnen wij uw woning verder afwerken met latex spuitwerk of sauzen van wanden en plafonds. Het voordeel om ons het schilderwerk ook te laten doen is dat u alles in 1 hand heeft en er nooit een discussie ontstaat tussen de stukadoor en de schilder.

Wij zijn een stucadoorsbedrijf dat in Flevoland erg bekend is in dit gebied en wij hier de mooiste panden en nieuwbouwwoningen mogen afwerken voor onze klanten. In deze omliggende plaatsen werken wij ook:

Wie is Deni stukadoor?

Wij werken regelmatig in Flevoland als stukadoor en schilder voor verschillende klussen, van binnen stucwerk met restauratie van oude lijsten en ornamenten of buitenwerk op oude gevels zodat deze weer jarenlang mee kunnen.

Onze vaste aannemers en particulieren klanten kennen ons erg goed en bellen dan ook vaak voor nieuwe klussen.

Wij zijn de stukadoor uit Amsterdam die ook service biedt in Almere welke uw muren en plafonds perfect en strak oplevert. U kunt contact met ons opnemen of op ons site kunt u vrijblijvende offerte aanvragen voor uw stukadoor of schilder klus. U weet op korte termijn exact waar u aan toe bent en hoe de totaalkosten voor uw project tot stand zijn gekomen. Ook al is een afspraak op locatie hiervoor nodig.

Deni stukadoor staat bekend om de hoge kwaliteit stucwerk en schilderwerk, snelheid en vooral eerlijke prijzen. Bij elke opdracht proberen wij de juiste prijs te bieden waarmee u als klant blij met bent en waarmee wij onze kosten kunnen dekken. Afspraak = afspraak bij ons!

Wat zijn de kosten van een gemiddelde stukadoor?

De prijzen van stukadoorswerk worden meestal per m2 berekend, zo heeft u een vaste prijs voor uitvoering van het werk. Laat ons wel op voorhand alles inmeten. Kleine klussen doen wij vaak op urengeld of daggeld waarbij materiaal wordt los berekend.

Rekenen jullie voorrijkosten naar Almere vanuit Amsterdam?

Nee wij rekenen geen voorrijkosten voor opdrachten tot 1 uur rijden vanuit Amsterdam. Klussen verder dan een uur rijden zijn bespreekbaar.

Wat kost het stuccen van een gipsplatenplafond?

De gemiddelde m2 prijs voor het stuccen van een gipsplaatplafond ligt gemiddeld tussen de 18 en 22 euro/m2 ex. BTW 9% of 21%. De prijs is afhankelijk van de laagdikte en of er bijvoorbeeld tussen de balken gestukadoord moet worden.