Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Bussum

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Welkom bij dé specialist in hoogwaardig stucwerk in Bussum en omgeving. Ons stukadoorsbedrijf staat bekend om ons ongeëvenaarde vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het stucen van uw woning of bedrijfspand in Bussum, dan hoeft u niet verder te zoeken!

Onze professionele stukadoors hebben meer dan 25 jaar ervaring in Bussum en de omliggende regio. U kunt erop vertrouwen dat wij prachtig stucwerk leveren dat volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Onze stukadoor diensten in Bussum

We komen graag bij u langs om het project te bespreken en nauwkeurige metingen te verrichten, zodat we een vaste prijs voor de uitvoering kunnen bieden. Tijdens dit proces geven we ook deskundig advies over het meest geschikte type stucwerk voor uw situatie.

Glad stucwerk

Als u op zoek bent naar een strakke afwerking van uw muren of plafonds tegen een betaalbare prijs per vierkante meter, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons gladde stucwerk van hoogstaande kwaliteit wordt met zorg aangebracht.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Latex verf spuiten

Het machinaal aanbrengen van muurverf, ook wel latex spuiten genoemd, is een voordelige en efficiënte manier om wanden en plafonds af te werken. Bij Deni Stukadoor beschikken we over de beste spuitapparatuur voor een strak en mooi eindresultaat.

Dunpleister

Heeft u een nieuwbouwwoning in Bussum gekocht die behangklaar is opgeleverd? Dan biedt dunpleister, ook wel dunpleisterwerk genoemd, de ideale oplossing voor het glad stucen van uw wanden en plafonds.

Buitengevel stucwerk

Eén van onze specialiteiten is het aanbrengen van stucwerk op buitengevels. Met verschillende texturen en afwerkingen kunnen we de gewenste uitstraling realiseren. We hebben al talloze buitengevels in Bussum en omgeving voorzien van een prachtige stuclaag!

Beton Ciré en ander decoratief stucwerk

Bent u op zoek naar een bijzondere, decoratieve afwerking voor uw project in Bussum? Ons aanbod omvat diverse opties, waaronder Beton Ciré, ook bekend als betonlook, voor een opvallende en moderne uitstraling. Beton Ciré is erg populair en zorgt voor een opvallend element in uw woning of badkamer.

Daarnaast bieden wij ook andere vormen van decoratief stucwerk aan, zoals Venetiaans stucwerk of oxide stucwerk.

Spackspuitwerk 

Als u de voorkeur geeft aan een gespoten korrelstructuur, biedt spackspuitwerk een efficiënte oplossing voor een strakke en egale afwerking van muren en plafonds.

Prijzen stukadoor Bussum

Wilt u weten wat het inhuren van een stukadoor in Bussum kost? Bij Deni Stukadoor bieden we hoogwaardige kwaliteit en service tegen betaalbare prijzen. We bespreken graag van tevoren de kosten met u, zonder verrassingen achteraf.

Gemiddelde prijzen per vierkante meter voor stucwerk in 2024

Behang klaar stucwerk tot 1 cm10,-  tot 14,- euro/m2
Sausklaar stucwerk (glad stucwerk)10,-  tot 20,- euro/m2
Dunpleisterwerk saus klaar tot 3 mm10,- tot 15,- euro/m2
Raapwerk saus klaar tot 3 cm16,- tot 25,- euro/m2
Plafond stucen saus klaar16,- tot 25,- euro/m2
Voor meer informatie over de prijzen van een stukadoor in Bussum kunt u terecht op onze pagina Stukadoor Prijzen of kunt u binnen enkele minuten en geheel vrijblijvend de prijs van uw stucwerk berekenen:

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

De mooiste eindresultaten in Bussum

Wat kan Deni Stukadoor als stucadoorsbedrijf voor u betekenen? Wij kunnen uw wanden en plafonds voorzien van een prachtige gladde stuclaag en vrijwel elke gewenste afwerking aanbrengen. Daarnaast vallen ook buitengevel stucwerk, decoratief stucwerk, spachtelputz en spackspuitwerk binnen onze werkzaamheden.

Naast het aanbrengen van stucwerk werken we nauw samen met schildersbedrijven die ons stucwerk verder kunnen afwerken voor een volledig afgewerkte look van wanden en plafonds. Stucwerk laten aanbrengen bij ons is relatief voordelig en we bieden een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

We zijn actief in Bussum en omgeving, en ook in de omliggende plaatsen zoals:

We staan bekend om onze hoge kwaliteit, scherpe prijzen en gedrevenheid, en streven naar maximale klanttevredenheid.

Wat kost een stukadoor in Bussum?

De gemiddelde prijs per m2 voor stucwerk van wanden en plafonds in Bussum ligt in 2024 tussen de € 10,- en € 25,- euro. Let wel op dat de kosten per afwerking enorm kunnen verschillen. Ook is het stucen van plafonds, duurder dan het stucen van wanden.