Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Wanden en plafonds stucen

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Wanden en plafonds stucen behoren tot de laatste fase de verbouwing. Wij noemen dit ook wel het begin van de afbouw van uw woning of bedrijfsruimte. Na het plaatsen van de wanden en het eventueel verlagen van de plafonds zullen deze verder moeten worden afgewerkt.
Vaak worden de wanden en plafonds dan gestuct voor de eindafwerking van latex spuiten, behang of tegelwerk. Een mooie en strakke afwering bepaalt uiteindelijk het eindresultaat. Daarom is het belangrijk om het aanbrengen van stucwerk altijd uitvoeren door een ervaren stukadoors.

Vandaar dat het voor ons vanzelfsprekend is om het raap- en pleisterwerk altijd te laten doen door onze ervaren stukadoors. Zodra de wanden en plafonds strak en vlak gestuct zijn kunnen we deze bijvoorbeeld afwerken verder afwerken met latex. Wij werken altijd met hooogwaardige producten en kiezen wij in overleg met de klant het juiste materiaal voor uw huis en/of kantoor. Uw kunt daarom het beste uw wanden en plafonds laten stuccen door een ervaren stukadoor en laten schilderen door een ervaren schilder. 

glad stucwerk stukadoor Amsterdam scheuren Haarlem Amersfoort

Wanden en plafonds stucen in een nieuwbouwwoning

Bij een nieuwbouw woning hoeft er vaak maar een dunne laag pleister aangebracht worden. De pleisterlaag is ongeveer 1 tot 2mm dik  en dit wordt ook wel een pleisterlaag of dunpleister genoemd. De wanden worden in de meeste gevallen maar zeker in overleg, schilder of behang klaar opgeleverd. Deni stukadoor kiest er vaak voor om in een nieuwbouw woning te werken met een speciale mix.

De pleister is deels kunstharsgebonden. Dit zorgt ervoor dat er minder snel scheuren komen in stucwerk. Omdat een nieuwbouwwoning bekend staat om het ‘werken’ van de woning omdat deze zich in 5 jaar dient te zetten op de fundering. Behalve de beperkte kans op scheuren krijgen ook ongelukjes een kleinere kans. De wanden en plafonds stucen met deze mortel zorgt daarnaast dat de wanden en plafonds beter bestand zijn tegen beschadigingen.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Plafond badkamer stucen

Laat u het plafond stucen in de badkamer? Er is geen speciale gips nodig, maar wat wel belangrijk is: ventileren. Zorg voor een goed ventilatiesysteem in de badkamer, zodat vochtproblemen en schimmelvorming geen kans krijgen. In de badkamer is een plafond glad stucen de beste optie. Bij de eventuele schade kunt glad stucwerk goed repareren of laten herstellen door ons, dit is lastiger bij een gespoten plafond met een structuur.

Plafond badkamer stuccen glad Amsterdam scheuren Haarlem

Vraag nu een gratis offerte aan!  

Meteen gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Het kost u maar 5 minuten!

Wat zijn de prijzen voor het glad stuccen van wanden?

De gemiddelde meterprijzen liggen tussen de 16 en 20 euro/m2 voor het stuccen van een wand met normalen laagdikte tot 6mm.

Wat kost een verlaagd plafond glad stuccen?

Het stuccen van een verlaagd plafond gemaakt van gipsplaten kost gemiddeld 18 euro/m2 ex. Btw.

Dient er na het stucen altijd geschilderd te worden met latex?

Ja, het is altijd nodig glad stucwerk verder af te werken met latex muurverf. Wij bieden latex spuitwerk maar ook sauzen met de hand aan.

Op welke ondergronden kan er wel en niet gestuct worden?

Alle pleisterdragers zoals oud stucwerk, stenen ondergronden, gipsplaten, beton, cement kunnen gestuct worden. Ook is het mogelijk over tegels heen te stuccen. Over hout, plastic en behang kan niet gestuct worden.

stukadoor prijzen Amsterdam stucen Haarlem scheuren
gipsplaten naden smeren Amsterdam Aerdenhout Bloemendaal scheuren
latex spuiten stukadoor Amsterdam stucen Haarlem

Stukadoorsbedrijf stucadoorsbedrijf schilder stucwerk sauswerk stukadoor stucadoor pleisteren stucen

Telefoonnummer

020 – 782 5000

E-mailadres

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam