Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Utrecht

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Stukadoor Utrecht Nieuwbouw

Bent u op zoek naar een betrouwbare stukadoor? Wilt u uw woning, kantoor of uw bedrijf laten stuccen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Want Deni Stukadoor betrouwbaar, snel en vakkundig. Wij werken volgens de wensen van onze klanten. In Utrecht hebben wij al veel nieuwbouwwoningen, bestaande renovatie woningen en bedrijfspanden mogen stukadoren.

Het nieuwbouwproject Park Avenue in Utrecht is een van onze grootste projecten geweest. Er zijn hier in verschillende fases woningen opgeleverd. Voor verschillende soorten wand- en plafondafwerkingen, glad stuccen, pleisteren, decoratief stucwerk, betoncire en latex spuiten kunt u bij ons terecht. Wij hanteren voor onze werkzaamheden een goede prijs/ kwaliteitsverhouding wat neerkomt op goede prijzen voor goed stucwerk.

Kosten stukadoor Utrecht

Het is verstandig om in de stukadoorswereld de prijzen te vergelijken per bedrijf. De stukadoor prijzen lopen aanzienlijk uiteen. Om voordelig uit te zijn en de juiste vakman in te schakelen dient u appels met appels te vergelijken. Vraag daarom goed door naar wat u krijgt voor prijzen en wat er allemaal bij zit.

U kunt bij ons op de website een gratis offerte aanvragen om deze mee te nemen in uw vergelijking. Mocht u meer informatie over de offerte aanvraag willen hebben dan kunt u ons altijd contacten om uw vragen beantwoord te krijgen.

Om u alvast op de hoogte te stellen van de gemiddelde m2 prijzen kunt u onderstaande tabel aanhouden. Zo krijgt u een idee van de meest gevraagde werkzaamheden:

 • Glad stucwerk wanden bestaande bouw  16 euro/m2
 • Glad stucwerk wanden nieuwbouw 10 euro/m2
 • Glad stucwerk plafonds bestaande bouw 18 euro/m2
 • Glad stucwerk plafonds nieuwbouw 17 euro/m2
 • Latex spuitwerk (Sigma latex) vanaf 10 euro/m2  

*De prijzen zijn ex. BTW 9% voor bestaande bouw en 21% voor de nieuwbouw.

Deze richtprijzen zijn gemiddelde prijzen en kunnen verschillen per situatie. Het kan zijn dat de ondergrond dikker stucwerk behoeft om deze mooi strak, glad en waterpas te kunnen maken. Bij dik stucwerk is er meer materiaal benodigd en zullen er meer uren gemaakt worden om het stucmateriaal aan te brengen. M.a.w. hoe vlakker de ondergrond is hoe lager de m2 prijs zal zijn.

Bij interesse maken wij dan ook graag een afspraak met u op locatie om uw woning of bedrijfsruimte samen door te lopen om tot een vaste prijs te komen.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Glad stucwerk Utrecht 

Deni stukadoor is een specialist in het aanbrengen van glad stucwerk. Wij zijn hierin voordelig en snel aangezien het aanbrengen van glad stucwerk behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Onze stukadoors zijn ervaren vakmannen welke precies weten wat ze moeten doen. Nadat het stucwerk is aangebracht bieden wij ook het schilderwerk aan om uw woning woonklaar af te kunnen werken. Latex spuiten is het voordeligst en snelst om uit te laten voeren en wordt veel gebruikt op de grotere oppervlaktes.

Naast het spuiten is het met de hand sauzen van de wanden ook een optie, wat vaak gedaan wordt om losse wanden op kleur te brengen. Wij vinden het wel van belang met kwalitatief goede producten te schilderen welke schoon te maken zijn en gebruiken daarom alleen latex van Sigma of Sikkens. Het advies aan nieuwe klanten is dan ook het stucadoors- en schilderswerk bij 1 partij neer te leggen. Zo ontstaat er ook geen discussie over de kwaliteit van het werk. Ons stucwerk en ons schilderwerk is dan ook van hoge kwaliteit.

Naast in de stad Utrecht te werken, werken wij ook in de volgende dorpen/ steden:

 • Maarssen
 • Houten
 • Amersfoort
 • Leusden
 • Wijk bij Duurstede
 • Zevenhuizen

Diensten stukadoor Utrecht

Onze stukadoors zorgen altijd dat de werkzaamheden op basis van uw wensen worden uitgevoerd. Stel dat u voor de tv zit, in uw vrije tijd. Opeens merkt u dat er een oneffenheid zit en vanaf dat moment gaat zo een kleine oneffenheid u irriteren. Maar bij ons is alles anders. Ons stukadoors hebben tot 25 jaar ervaring in het stukadoorsvak. Ze hebben 99% van de werken die we hebben gehad, zonder oneffenheden afgewerkt en heel netjes opgeleverd bij de klant.

Wij voeren nagenoeg alle soorten stucwerk diensten uit, zoals:

Vraag nu een gratis offerte aan!

Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag nu dan gratis vrijblijvend offerte aan! Heeft u meer vragen? Dan kunt u verder kijken op onze website. Heeft u uw vraag niet kunnen vinden? Dan kunt u mailen naar: info@denistukadoor.nl of bellen naar 020-782 5000.

Stukadoorsbedrijf stucadoorsbedrijf schilder stucwerk sauswerk stukadoor stucadoor pleisteren stucen

Telefoonnummer

020 – 782 5000

E-mailadres

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam