Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Lelystad

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

stukadoor Lelystad glad stucwerk en latex spuiten

Bent u op zoek naar een stucadoorsbedrijf met vakkundige stukadoors in Lelystad? Bij Deni Stukadoor bent u aan het juiste adres!  Deni Stukadoor biedt zijn diensten aan met stukadoors welke tot 25 jaar ervaring hebben. Het stucwerk of schilderwerk aan uw wanden en plafonds kunnen wij in een korte tijd afwerken met de hoogste kwaliteit.

Alle stucadoors of schilderklussen zijn welkom bij Deni stukadoor. Het maakt ons niet uit of het een grote of kleine klus is. Ver weg of dichtbij, het maakt ons niet uit. Deni Stukadoor helpt u graag verder. Onze stukadoors komen graag langs bij u, om door te nemen wat er gedaan kan worden. Vervolgens geven wij ook advies voor het mooiste eindresultaat. Als laatste leveren onze stukadoors het afwerken van wanden of plafonds netjes naar uw wensen op.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Prijzen stukadoor Lelystad 

Wat zijn nu de prijzen welke worden gerekend voor stucadoorswerk van een stukadoor in Lelystad? De prijzen van stucwerk en worden bepaald door de gewenste afwerking en de gebruikte materialen. Er kan gekozen worden voor glad stucwerk wat naderhand geschilderd dient te worden. Wij kunnen het schilderwerk ook uit handen voor een woonklare afwerking. U kunt ook kiezen voor een structuur afwerking zoals spachtelputz, spackspuitwerk of eventueel decoratief stucwerk.

In ons offerte systeem kunt u de berekende m2 invullen met de huidige ondergrond en daarna de gewenste afwerking.
Nadat wij de aanvraag hebben ontvangen zullen wij u een offerte toesturen met een richtprijs. Bij interesse komen wij graag op locatie doormiddel van een inmeetafspraak de m2 nameten en de ondergronden checken. Eventuele bijzonderheden kunnen dan ook worden besproken.

Heeft u hulp nodig met het berekenen van de m2 dan kunt u terecht op onze pagina m2 berekenen. Komt u er niet helemaal uit neem dan telefonisch contact met ons op en wij zullen de plattegronden voor u berekenen.

Hieornder een kort overzicht met de gemiddelde m2 prijzen voor verschillende stukadoors en schilderwerkzaamheden.

 • Glad stucwerk wanden bestaande bouw  16,- tot 20,- euro/m2
 • Glad stucwerk wanden nieuwbouw 10,- euro/m2
 • Glad stucwerk plafonds bestaande bouw 18,- tot 22,-  euro/m2
 • Glad stucwerk plafonds nieuwbouw 17,- tot 19,- euro/m2
 • Spachtelputz (direct op kleur mogelijk) 16,- tot 20,- euro/m2
 • Latex spuitwerk (Sigma latex klasse 2) vanaf 10,- euro/m2
 • Latex spuitwerk (Sigma latex klasse 1) vanaf 12,- euro/m2
 • Sauzen kleuren op wanden en plafonds vanaf 12,- euro/m2
 • Decoratief stucwerk: Pandomo, Oikos, betonlook 40,- tot 80,- euro/m2

*De prijzen zijn ex. BTW 9% voor bestaande bouw en 21% voor de nieuwbouw.

Stucadoorswerken stukadoor Lelystad 

Wat kunnen wij voor u betekenen als stucadoorsbedrijf? Onze stukadoors kunnen uw wanden en plafonds voorzien van een mooie gladde stuclaag of andere mogelijke stucadoorswerkzaamheden. Stucwerk laten aanbrengen is bij ons relatief voordelig en een goede ondergrond voor een verdere eindafwerking van latex spuitwerk.

Wij zijn een bedrijf dat in Lelystad en omgeving actief is. We zijn ook heel vaak actief in de volgende omliggende dorpen en steden:

 • Biddinghuizen 
 • Almere 
 • Dronten 
 • Zeewolde 

Wij staan bekend vanwege onze kwaliteit en werken gemotiveerd voor een totale klant tevredenheid. Ons stukwerk is van gegarandeerde hoge kwaliteit, met een verrassend laag prijs niveau.

Vraag nu een gratis offerte aan!

Vraag nu vrijblijvende een gratis offerte aan binnen 5 minuten!

Wat is de gemiddelde m2 prijs in Lelystad voor glad stucwerk?

De gemiddelde m2 prijs ligt voor glad stucwerk rond de 16 tot 18 euro/m2 ex. BTW. afhankelijk van de te stuccen ondergrond.

Hoeveel m2 stuct een stukadoor per dag in Lelystad?

Per dag stuct een stucadoor gemiddeld 25 tot 30m2. Afhankelijk van de grootte van de klus worden er meer stukadoors ingezet.