Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Amstelveen

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Glad stucwerk nieuwbouw stuccen Amstelveen stucwerk latex spuiten

Bent u op zoek naar een vakkundige stukadoor in Amstelveen of omgeving? Als stukadoor Amstelveen hebben wij al meerdere woningen en bedrijfsruimtes mogen stuccen. Wij voeren bijna alle stukadoors en schilder werkzaamheden uit voor onze klanten.

U kunt ons inschakelen voor allerlei soorten stucwerk zoals glad stucwerknieuwbouw stuccen, spachtelputz, spackspuiten en buitengevel stucwerk. Naast het stuccen kunnen wij u ook helpen met het wanden en plafonds sauzen of latex spuiten.

Deni stukadoor hanteert schappelijke stukadoor prijzen in vergelijking tot andere stukadoors. Wij proberen ten alle tijden de beste prijs/ kwaliteits verhouding te hanteren voor vakkundig stucwerk.

Ondanks onze scherpe prijzen bieden we de hoogste kwaliteit. Bent u op zoek naar een stukadoor in Amstelveen, vraag dan direct een offerte bij ons aan.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Prijzen stukadoor Amstelveen

Wat zijn nu de prijzen en kosten van stucadoorswerk? Prijzen voor stucwerk worden vaak bepaald door de gewenste afwerking en de huidige ondergrond. Hoe slechter de ondergrond hoe dikker de stuclaag zal worden en hoe meer er aan materiaal verbruikt zal worden. Hierdoor zal de m2 prijs aanzienlijk hoger zijn dan bij bijvoorbeeld behang verwijderde wanden. Er kan bij ons gekozen worden uit allerlei soorten stucwerk afwerkingen. Hiervoor kunt u terecht op onze pagina onze diensten.

 U kunt op onze website een offerte aanvraag invullen met de door u berekende m2. Weet u niet hoe u de m2 moet berekenen dan kunt u op onze pagina m2 berekenen terecht. Komt u er nog steeds niet uit dan kunt u ons de plattegronden samen met de wensen naar ons toe mailen en zullen wij een schatting van de te stuccen oppervlaktes maken. Na het invullen van de offerte aanvraag zullen wij u z.s.m. de offerte toesturen.

 Bij interesse naar aanleiding van de uitgebrachte offerte zullen wij een afspraak op locatie met u maken om kennis te maken en om de woning of bedrijfsruimte op te meten voor een vaste prijs voor uitvoering.

Hier kunt u een overzicht vinden met de gemiddelde m2 prijzen voor verschillende stukadoors en schilderwerkzaamheden.

  • Glad stucwerk wanden bestaande bouw  16,- tot 20,- euro/m2
  • Glad stucwerk wanden nieuwbouw 10,- euro/m2
  • Glad stucwerk plafonds bestaande bouw 18,- tot 22,-  euro/m2
  • Glad stucwerk plafonds nieuwbouw 17,- tot 19,- euro/m2
  • Spachtelputz (direct op kleur mogelijk) 16,- tot 20,- euro/m2
  • Latex spuitwerk (Sigma latex klasse 2) vanaf 10,- euro/m2
  • Latex spuitwerk (Sigma latex klasse 1) vanaf 12,- euro/m2
  • Sauzen kleuren op wanden en plafonds vanaf 12,- euro/m2
  • Decoratief stucwerk: Pandomo, Oikos, betonlook 40,- tot 80,- euro/m2

*De prijzen zijn ex. BTW 9% voor bestaande bouw en 21% voor de nieuwbouw.

Omdat bovenstaande stukadoor en schilder prijzen gemiddelde m2 prijzen zijn maken wij bij interesse graag een afspraak op locatie om het werk op te nemen en kennis te maken.

Stukadoor haarlem buitengevel stucwerk sausklaar

Stucwerk Amstelveen 

Wat kunnen wij voor u betekenen als Deni Stukadoor in Amstelveen? Onze stukadoors kunnen uw wanden en plafonds voorzien van een gladde of gestructureerde stuc laag. Stucwerk laten aanbrengen is bij Deni Stukadoor relatief voordelig en een goede ondergrond voor verschillende eindafwerkingen van latex spuitwerk tot een decoratief behang of tegelwerk. Van binnen stucwerk tot buitenstucwerk, wij doen het allemaal!

Wij zijn een bedrijf dat in Amstelveen actief is zowel grote als kleine projecten. Wij zijn ook veel actief in:

We staan bekend vanwege onze kwaliteit en werken voor de totale klant tevredenheid. Ons stukwerk is van gegarandeerde hoge kwaliteit, met verrassend lage stukadoor prijzen.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Goedkope stukadoor in Amstelveen

Zoals al eerder aangeven leveren wij de beste kwaliteit met de laagst mogelijke prijzen.  Voor meer informatie over onze stukadoor prijzen kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen. Hiervoor hoeft u alleen het formulier in te vullen welke bestaat uit 3 stappen. Nadat u deze ingevuld heeft, nemen wij z.s.m. contact met u op.

Wanneer heeft u een stukadoor nodig?

Als u de wanden en of plafonds niet direct kunt schilderen doordat er teveel oneffenheden en grote reparaties. U kunt het beste de oppervlaktes opnieuw laten stuccen.

stukadoor Haarlem bestaande bouw speciaal stucwerk
stukadoorsbedrijf Haarlem glad stucwerk sausklaar

Stukadoorsbedrijf stucadoorsbedrijf schilder stucwerk sauswerk stukadoor stucadoor pleisteren stucen

Telefoonnummer

020 – 782 5000

E-mailadres

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam