Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Velserbroek

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Stukadoor Velserbroek nieuwbouw stucwerk sausklaar

Deni stukadoor heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het aanbrengen van stucwerk of schilderwerk voor binnen en buiten. Van woningen tot bedrijfspanden, wij pakken elke klus met de grootste zorg aan. Als stukadoor Velserbroek brengen wij het gevraagde stucwerk professioneel uit met de nodige kwaliteit en kennis van materialen.

Wij hebben veel ervaring in de nieuwbouw, renovatie maar ook voor restauratie of buitengevel stucwerk kunt u ons inschakelen. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan.

Het nieuwbouwproject Broekerpoort in Velserbroek is een van onze projecten in de nieuwbouw. Er worden hier een aantal koop en een aantal huurappartementen door ons gestuct en geschilderd. Maar ook voor bestaande woningen en andere verschillende soorten wand- en plafondafwerkingen kunt u bij ons terecht. Zoals: Spachtelputz, decoratief stucwerkbetoncire en latex spuiten kunt u bij ons terecht. Wij hanteren voor onze werkzaamheden een goede prijs/ kwaliteitsverhouding wat neerkomt op aantrekkelijke prijzen voor goed stucwerk of schilderwerk.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Stukadoor prijzen Velserbroek 

Wat rekent een stukadoor per m2? Deze vraag wordt ons vaak gesteld en wij kunnen hier dan ook een antwoord op geven. Wij berekenen de prijs voor stucwerk of schilderwerk vaak per m2 wat duidelijkheid en transparantie biedt voor onze klanten. De m2 kunnen vaak  op voorhand berekend worden op basis van de plattegronden.

Heeft u hulp nodig bij het berekenen van de m2? Dan kunt u op onze pagina m2 berekenen kijken hoe wij de m2 berekenen van een plattegrond. Als er geen plattegrond aanwezig is of u kotm er echt niet uit dan is het mogelijk een vrijblijvende afspraak op locatie met ons in te plannen. Hiervoor kunt u contact opnemen via info@denistukadoor.nl

Na het berekenen van de m2 kunt u een offerte bij ons aanvragen op de website. U dient hier in te vullen wat de huidige ondergrond van wanden en plafonds is en daarna kunt u kiezen voor de gewenste eindafwerking. N ahet aanvragen van de offerte zullen wij op korte termijn contact met u opnemen om de offerte te bespreken en eventueel verdere afspraken te maken.

De gemiddelde m2 prijzen kunt u onderstaande tabel vinden. Zo krijgt u een idee van de  kosten van de meest gevraagde werkzaamheden:

  • Glad stucwerk wanden bestaande bouw  16 euro/m2
  • Glad stucwerk wanden nieuwbouw 10 euro/m2
  • Glad stucwerk plafonds bestaande bouw 18 euro/m2
  • Glad stucwerk plafonds nieuwbouw 17 euro/m2
  • Latex spuitwerk (Sigma latex) vanaf 10 euro/m2

*De prijzen zijn ex. BTW 9% voor bestaande bouw en 21% voor de nieuwbouw.

De bovenstaande prijzen zijn gemiddelde prijzen en kunnen verschillen per klus. Het kan zijn dat de ondergrond dikker stucwerk nodig heeft om deze mooi strak, glad en waterpas te kunnen stuccen. Omdat bij dik stucwerk meer materiaal benodigd is en er meer arbeid verricht dient te worden, zullen de m2 oprijzen hoger liggen. M.a.w. hoe vlakker en rechter de ondergrond is hoe lager de m2 prijs zal zijn.

Bij interesse maken wij dan ook graag een afspraak met u op locatie om uw woning of bedrijfsruimte samen door te lopen om tot een vaste prijs te komen.

Glad stucwerk stukadoor Velserbroek

Naast het aanbrengen van verschillende soorten stucwerk zijn wij specialist in het aanbrengen van glad stucwerk. Glad stucwerk is dan ook de meest gevraagde afwerking van onze klanten. Door jarenlange ervaring hebben wij een snelle werkwijze en weten onze vakmannen precies wat ze moeten doen.

Stuccen van gladde wanden en plafonds kunnen worden onderverdeeld in 3 soorten: Pleisterwerk, raapwerk en dun pleisterwerk. Pleisterwerk is geschikt om laagdiktes tot 6mm aan te brengen met gips.

Raapwerk begint vaak vanaf 1cm dik stucwerk of meer. Bij het uitrapen van wanden of plafonds wordt er gebruikt gemaakt van een rei en een waterpas om zo te wanden en plafonds weer haaks, waterpas en recht te stuccen.

Dunpleisterwerk wordt voornamelijk gebruikt in nieuwbouwwoningen. Deze woningen worden vanuit de bouw 9 van de 10 keer behangklaar opgeleverd wat betekend dat er eigenlijk al voor gestuct is. Met een zeer dunne laag tot 2mm dik kunnen wanden sausklaar gestuct worden.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Latex spuitwerk Velserbroek 

Nadat het stucwerk is aangebracht kan na de droging ervan worden gestart met het schilderen van de wanden en plafonds. Wij bieden latex spuitwerk aan voor het schilderen van grote oppervlaktes maar ook het op kleur brengen van losse wanden behoort tot te mogelijkheden.

Om een hoge kwaliteit van het spuiten of schilderwerk te kunnen realiseren werken wij alleen met producten van Sigma. Deze producten zijn goed schoon te maken en de hoogst verkrijgbare kwaliteit is zelfs schrobvast.

Veel van onze klanten of aannemers willen het stucwerk en schilderwerk bij 1 partij neerleggen om discussie te voorkomen over de kwaliteit van het werk. Deni stukadoor is hiervoor de juiste partij en neemt de verantwoordelijk op zich om alles naar behoren op te leveren.

Diensten stukadoor Velserbroek

Deni stukadoor heeft ervaring met binnen en buiten stucwerk. Wij kunnen nagenoeg alle gewenste afwerkingen aanbrengen. Staat uw gewenste afwerking er niet bij dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij voeren nagenoeg alle soorten stucwerk diensten uit, zoals:

Naast dat wij in Velserbroek werken, vallen de volgende dorpen/ steden onder onze werkgebieden:

Stukadoorsbedrijf stucadoorsbedrijf schilder stucwerk sauswerk stukadoor stucadoor pleisteren stucen

Telefoonnummer

020 – 782 5000

E-mailadres

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam