Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Heemstede

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Stukadoor Heemstede glad stucwerk pleisterwerk schilderwerk

Bent u op zoek naar een vakkundige stukadoor? Heeft u een stukadoor nodig voor uw woning, kantoor of uw bedrijf? Bij Deni stukadoor bent u aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbaar, vakkundig en professioneel bedrijf.

Wij werken volgens de verlangen van onze klanten en wij bieden alle mogelijke stukadoors en schilderafwerkingen aan. In Heemstede hebben wij al veel jaren 30 woningen, nieuwbouw en bedrijfspanden mogen stukadoren.

Onze referenties van ons stucadoorsbedrijf zijn stukadoorwerk en schilderwerk aan de Overboslaan, Mesdaglaan en Zandvoorter Allee in Heemstede. Hier hebben wij voor onze vaste aannemer het stucwerk en schilderwerk mogen verzorgen.

In deze woningen hebben wij de wanden en plafonds glad gestuct, op de plafonds platte plafondplinten aangebracht. Nadien hebben wij het schilderwerk van wanden en plafonds en het lakwerk van de trappen en deuren incl. kozijnen aangebracht.

Voor verschillende soorten wand- en plafondafwerkingen, glad stuccen, pleisteren, decoratief stucwerk, betoncire en latex spuiten kunt u bij ons terecht. Wij hanteren voor onze werkzaamheden een juiste prijs/ kwaliteitsverhouding wat goede prijzen betekend voor goed stucwerk.

Kosten stukadoor en schilder Heemstede

Wij adviseren onze klanten appels met appels te vergelijken wat bertreft de prijzen van stucwerk. Per bedrijf kan de prijs enorm verschillen voor het aanbrengen van stucwerk.

De meeste bedrijven rekenen per m2 wat transparantie biedt in de kosten voor het stucadoors of schilderwerk. Wij adviseren u dan ook 3 offertes op te vragen bij verscheidene bedrijven om zo een goede vergelijking te maken.

Kijk bij ons een op de pagina Stukadoor prijzen om zo de gemiddelde m2 per afwerking te bekijken.

U kunt bij ons op de website een online offerte aanvragen om deze mee te nemen in uw vergelijking. Hiervoor heeft u een schatting van de m2 nodig, hoe deze te berekenen leggen wij uit op de pagina M2 berekenen.

Indien u meer informatie over de aanvraag nodig heeft dan kunt u ons altijd bellen om uw vragen met ons te bespreken.

Om u alvast kennis te geven van de gemiddelde m2 prijzen kunt u onderstaande tabel aanhouden. Zo krijgt u een idee van de meest gevraagde werkzaamheden:

  • Glad stucwerk wanden bestaande bouw  16 euro/m2
  • Glad stucwerk wanden nieuwbouw 10 euro/m2
  • Glad stucwerk plafonds bestaande bouw 18 euro/m2
  • Glad stucwerk plafonds nieuwbouw 17 euro/m2
  • Aanbrengen platte plafondplinten 18 euro/m1 
  • Latex spuitwerk (Sigma latex) vanaf 10 euro/m2
  • Lakwerk van kozijnen, deuren en trappen dienen op locatie opgenomen te worden.

*De prijzen zijn ex. BTW 9% voor bestaande bouw en 21% voor de nieuwbouw.

Deze richtprijzen zijn gemiddelde prijzen en kunnen enorm verschillen per woning. Een woning welke erg bewerkelijk is zal namelijk een hogere m2 prijs met zich meebrengen dan een woning waar wij grote vlakken kunnen stuccen en schilderen.

Bij grote oppervlaktes kunnen wij simpelweg per dag meer m2 kunnen maken wat een lagere prijs oplevert.

Bij interesse maken wij dan ook graag een afspraak met u op locatie om uw woning of bedrijfsruimte samen door te lopen om tot een vaste prijs te komen.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Glad pleisterwerk Heemstede

Wij zijn specialisten in het aanbrengen van glad stucwerk op wanden en plafonds, het is ons dagelijks werk woningen en bedrijfsruimtes glad af te werken aangezien dit de huidige trend is. In een week kunnen wij vaak de gehele woning voorzien van een nieuwe stuclaag. Dit omdat onze vakmannen ervaren specialisten zijn. 

Na het aanbrengen van het stucwerk kunnen wij u ook verder helpen met het latex spuiten of sauzen van uw wanden of plafonds. Latex spuiten is geschikt voor grotere oppervlaktes in 1 kleur en het sauzen met de hand wordt gedaan wanneer er veel verschillende kleuren aangebracht dienen te worden.

Wij maken gebruik van hoge kwaliteit latex soorten welke goed afneembaar zijn en indien gewenst zelfs schrobvast. Wij adviseren onze klanten dan ook het stucwerk en schilderwerk bij 1 partij onder te brengen.

Naast in het dorp Heemstede te werken, werken wij ook in de volgende dorpen/ steden:

Stukadoorsbedrijf stucadoorsbedrijf schilder stucwerk sauswerk stukadoor stucadoor pleisteren stucen

Telefoonnummer

020 – 782 5000

E-mailadres

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam