Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Vijfhuizen

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Stukadoor Vijfhuizen stuccen glad stucwerk spachtelputz

Er zijn in de regio van Vijfhuizen en omgeving veel stucadoorsbedrijven te vinden, en dit kan het lastig zijn om een keuze te maken. Met de informatie op Denistukadoor.nl bent u in staat om de beste keuze te maken en kunt u kiezen voor een stukadoor dat goed werk levert en welke zich aan zijn afspraken houdt.

Wij doen ons uiterste best om de wensen van u te om te zetten in een stukje vakwerk. Wij kunnen u tot wel 100% garanderen dat het gemaakte werk helemaal netjes en schoon afgeleverd is. Deni Stukadoor kan u helpen bij allerlei stucwerken. Wij hebben stukadoors die 25 jaar ervaring hebben met stucen. 

Wij weten hoe belangrijk de wanden en plafonds zijn voor uw woning. U zit op uw bank, kijkt naar de tv en ziet dat er oneffenheden zichtbaar zijn. Nadat u dat eenmaal heeft gezien gaat uw zich er steeds meer aan irriteren. Dit is geen vakwerk. Deni stukadoor staat welke garant voor vakwerk en gaat niet eerder weg dan dat alles op hoog niveau is afgewerkt.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Stucadoors of schilderswerk Vijfhuizen

Wat kunnen wij voor u betekenen als stucadoors en schildersbedrijf? Onze stukadoors  kunnen uw wanden en plafonds voorzien van een mooie gladde stuclaag en onze schilders van een mooie latex verflaag. Stucwerk en schilderwerk laten aanbrengen kan bij ons in 1 hand en is bij ons relatief voordelig.

Wij zijn een bedrijf dat in Vijfhuizen en omgeving veel actief is op zowel grote als kleine stucadoors klussen. De stukadoor uit Amsterdam en actief in de volgende omliggende dorpen en steden:

Wij staan bekend om kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. Wij denken met de klant mee van begin tot eind voor een perfect eindresultaat.

Glad stucwerk Vijfhuizen

Onze stukadoors zijn zeer ervaren in glad stucwerk. Wij kunnen u helpen met allerlei soorten stucwerk. Glad pleisterwerk heeft naast strakke en moderne uitstraling veel voordelen en ook nadelen. Dat hebben wij voor u op een rijtje gezet:

De voordelen:

  • Makkelijk bij te werken bij een beschadiging
  • Goed over te schilderen
  • Luxe uitstraling
  • Minder vuil en stof in huis
  • Woningwaarde vermeerdering

De nadelen:

  • Langere droogtijd dan de andere stucwerken
  • Beschadigingen vallen sneller op
Stukadoorsbedrijf stucadoorsbedrijf schilder stucwerk sauswerk stukadoor stucadoor pleisteren stucen

Telefoonnummer

020 – 782 5000

E-mailadres

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam