Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Amersfoort

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Amersfoort is een bruisende stad welke bekend staat om zijn oude stadshart met historische gebouwen zoals de Koppelpoort en de Onze lieve Vrouwetoren. Doordat er veel middeleeuwse gebouwen staan is er ook altijd werk in de zin van onderhoud en restauratie. Tegenwoordig zien wij steeds meer nieuwbouw verrijzen in de binnenstad. Zo wordt de stad steeds meer een mix van historie en modern.

Stukadoor Amersfoort

Wilt u uw woning, kantoor of uw bedrijf in Amersfoort laten stuccen? Bent u ook op zoek naar een goedkope, vakkundige en betrouwbare stukadoor in Amersfoort? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Deni Stukadoor is namelijk de beste in zijn vak. Wij staan bekend om onze eerlijke prijzen en betrouwbaarheid. Afspraak is immers afspraak bij ons.

Verder staan wij ook bekend om onze snelheid en ervaring. Wij werken volgens de behoeften en wensen van onze klanten. De wensen van onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. In Amersfoort hebben wij veel nieuwbouw- en bestaande woningen mogen stuccen.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Voor verschillende soorten wand- en plafondafwerkingen kunt u bij ons terecht. Wij hebben ook veel diverse diensten o.a. glad stuccen, pleisteren, decoratief stucwerk, betoncire en latex spuiten. U kunt bij ons terecht voor het mooiste stucwerk van de hoogste kwaliteit.

Badkamer stucen in Amersfoort

Het is nu veel meer de trend om de badkamers of toiletten te laten stuccen. Als u twijfelt voor tegels en voor stuccen, kunt u ook de combinatie er van nemen. Dus helft stucwerk en de helft tegels. De vloeren kunnen ook afgewerkt worden in beton stuc.

Er is zeker een verschil tussen het stuccen van een woonkamer en een badkamer. Vooral is er een verschil in materialen, die dient waterafstotend te zijn en tegen vocht kunnen. Zo ontstaat er een duurzame afwerking. U kunt de schoonmaakmiddelen gebruiken die u normaal ook gebruikt.

Onze werkwijze

Wij als professioneel stukadoors en schildersbedrijf begeleiden u van offertetraject tot de eindoplevering. Wij doen ons uiterste best om een goed resultaat te kunnen leveren bij onze klanten. De wensen van ons klanten zijn heel belangrijk voor ons. Als u een offerte aanvraagt bij ons, komen wij bij interesse graag bij u langs op locatie voor de eerste kennismaking en het opnemen van de exacte wensen. In het gesprek geven wij adviezen op basis van uw wensen en zullen u helpen om naar het gewenste eindproduct toe te werken.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Wij hebben voor u een overzicht gemaakt op ons website van onze werkwijze. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie hoe alles loopt bij Deni Stukadoor? Dan zou ik zeker nog verder kijken op onze website.

Prijzen stukadoor Amersfoort

Om tot de juiste prijzen te komen is het van belang goed naar de huidige ondergrond te kijken. De laagdikte van het stucwerk en de complexiteit van het werk bepalen de prijs. Als wij het hebben over ruw metselwerk dan zal dit een dikkere stuclaag nodig hebben dan bijvoorbeeld een wand van oud stucwerk welke nagenoeg glad is en maar een dunne laag nodig heeft om deze sausklaar te pleisteren. Er zit dus behoorlijk wat variatie in de m2 prijzen welke worden gerekend. Om u een indicatie te kunnen geven hebben wij hieronder een tabel staan met gemiddelde m2 prijzen en de daarbij behorende ondergronden. Prijzen zijn ex. Btw 21%, ouder dan 2 jaar 9% of Btw verlegd voor aannemers en bouwbedrijven.

Wanden en plafonds gipsplaten glad stuccen 18,- tot 20,- euro/m2
Wanden bakstenen, metselwerk glad stuccen 1 tot 2 cm dik 22,- tot 27,- euro/m2
Wanden spachtelputz of granol glad pleisteren18,- tot 20,- euro/m2
Wanden nieuwbouw dunpleisteren 11,- tot 13,- euro/m2
Wanden badkamer cementgebonden of met aquastuc 25,- tot 45,- euro/m2
Wanden spachtelputzen Wit of Kleur op een gladde ondergrond 18,- tot 22,- euro/m2
Wanden en plafonds beton glad stuccen 18,- tot 20,- euro/m2
Platte plafondplinten aanbrengen op de plafonds 18,- tot 22,- euro/m1
Schuine zolderkappen gipsplaten stuccen 22,- tot 24,- euro/m2

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Kosten schilder Amersfoort

Naast het aanbrengen van allerlei soorten stucwerk zijn wij ook specialist in het latex spuiten of sauzen van wanden en plafonds. Het is vaak voor de onze klanten een geruststelling als wij naast het stucwerk ook het schilderwerk kunnen uitvoeren. Dit omdat als er gestuct is een schilder altijd wel wat aan te merken heeft op het stucwerk. Hieronder een greep van onze prijzen voor schilderwerk en latex spuiten:

stucwerk en latex spuiten Amersfoort nieuwbouw

Vraag gratis een offerte aan!

Wilt u een woning, kantoor of bedrijfspanden laten stuccen? Dan kunt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen! Heeft u vragen? Kijkt u dan verder op onze website. Heeft u geen antwoord kunnen vinden op uw vraag? Neem dan gerust contact op met ons! Wij helpen u graag verder.