Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Diensten Deni stukadoor

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Wij als stukadoor en schildersbedrijf kunnen u ver uiteenlopende diensten aanbieden. Van stucwerk tot schilderwerk om uw complete wand en plafondafwerking te realiseren. Wij kunnen u alles aanbieden van met stucwerk of schilderwerk te maken heeft, van glad stucwerk tot aan decoratieve afwerken zoals betoncire of Marrakech walls. Latex spuitwerk of het op kleur sauzen van wanden en plafonds vallen ook onze onze diensten. Op deze pagina omschrijven wij de diensten welke wij allemaal aanbieden. Mocht u op zoek zijn naar een bepaald product dan kunt u ons altijd bellen om te vragen of wij het product voor u kunnen aanbrengen.

Renovatie stucwerk glad pleisterwerk sausklaar Amsterdam Haarlem Bloemendaal

Glad stucwerk

Glad stucwerk is 1 van onze meest uitgevoerde diensten. De meeste van onze klanten zijn hier dan ook naar op zoek. Glad stucwerk is geschikt voor uw nieuwbouw woning, renovatiewoning en bedrijfspanden. Wat is er mooier dan glad stucwerk aan te laten brengen door de stukadoors van Deni stukadoor? Met het glad stuccen van van muren en plafonds creëert u voor het oog meer ruimte in uw huis of bedrijf.

Door het laten aanbrengen van een gladde pleisterlaag zijn uw wanden of plafonds geschikt voor verdere afwerkingen welke wij voor u kunnen verzorgen zoals latex spuitenwanden en plafonds sauzen, het aanbrengen van een korrelstructuur zoals spachtelputz of de goedkopere variant spackspuiten of een decoratief stucwerk met een speciale look.

Bij het pleisteren van wanden en plafonds wordt er gebruik gemaakt van gips of dunpleister. Afhankelijk per situatie kan er bepaald worden welke laagdikte benodigd is om alles tot een glad geheel af te werken. U kunt verder lezen op onze pagina glad stucwerk.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Nieuwbouw stuccen 

Bij nieuwbouwwoningen worden de wanden vanuit de bouw vaak behang klaar opgeleverd en de plafonds worden afgekorreld met spackspuitwerk. De wanden zijn hierbij nog niet geschikt om direct te schilderen of af te werken met latex spuiten. Eerst zullen de wanden moeten worden gepleisterd met een dunne stuclaag welke glad is om deze verder af te kunnen werken.

De plafonds in de nieuwbouw zijn vaak wel woonklaar afgewerkt en worden wit opgeleverd met korrels. Vaak laat de bouwer de sleuven van de betonplaten open en in het zicht wat menig nieuwbouwkoper niet erg kan waarderen. Plafonds in de nieuwbouw stuccen is vaak kostbaarder dan het stuccen van de wanden aangezien het plafond stuccen een stuk arbeidsintensiever is omdat onze stukadoors boven hun macht werken. Bent u benieuwd naar de prijzen?  Lees dan verder op de pagina nieuwbouw stuccen.

nieuwbouw stukadoor stucwerk sausklaar

Dunpleister 

Dunpleister is een product wat ontwikkeld is om dunne gladde pleisterlagen aan te brengen in korte tijd. Vaak wordt het product gebruikt in nieuwbouwwoningen op de wanden omdat deze vanuit de bouw al vaak vrij recht en vlak worden opgeleverd. 

Wat is nou precies dunpleister? Dunpleister is een voorgemengd vloeibaar kant en klaar product. Het gebruik van een mixer om het materiaal te mengen met water is niet meer nodig. Dunpleister kan met de hand worden aangebracht of met een spuitmachine. Kijk op de pagina dunpleister voor meer informatie.

Stuccen in de badkamer

De aanpak voor badkamers is anders dan normaal stucwerk. Bij het stuccen in badkamers wordt er gebruikt gemaakt van een kalk/ cementgebonden mortel welke waterbestendig is welke niet zal verzepen (rotten) als er een lekkage is ontstaan.

Cementgebonden stucwerk is een goede ondergrond voor tegelwerk, betoncire of andere waterdichte producten. Op onze pagina badkamer stuccen kunt u verder lezen wat de mogelijkheden zijn.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Spachtelputz

Spachtelputz is een korrelstructuur welke normaliter op de wanden wordt aangebracht. Deze afwerking wordt al jarenlang gebruikt. De afwerking  staat bekend om zijn stevigheid en stootvastheid en. Spachtelputz is binnen of buiten te gebruiken.

Er zijn verschillende korrelgroottes mogelijk en de spachtelputz kan ook direct op kleur gebracht worden zonder dat deze later nog hoeft te worden geschilderd. Let wel op dat de ondergrond geschikt moet zijn om direct spachtelputz te kunnen aanbrengen. U kunt op onze pagina spachtelputz verder lezen over deze afwerking.

Buitengevel stucwerk 

Last van los zittend stucwerk op uw buitengevel? Of wenst u mooi stucwerk in plaats van oude bakstenen? Buiten stucwerk is de oplossing. Er zijn 3 opties om uw buitengevels te voorzien van stucwerk. Een schuurpleister, spachtelputz of de gevel te schilderen.

Een buitengevel kan tevens worden geïsoleerd met tempex platen welke in verschillende diktes verkrijgbaar zijn. Zo heeft u naast het stucwerk meteen uw woning geïsoleerd wat veel energiekosten zal schelen. Meer informatie is te vinden op onze pagina buitengevel stucwerk.

Betoncire 

Betoncire is een betonlook welke valt onder decoratief stucwerk. Een stoer product met een moderne look. Het product is te gebruiken op wanden, plafonds en zelfs vloeren. Vaak zien wij betoncire terug in badkamers en toiletten aangezien het een waterdicht en slijtvast product is.

Betoncire is te verkrijgen in meerdere kleuren. Voor prijzen en informatie kunt u verder lezen op de pagina betoncire.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Latex spuiten

Nadat de wanden en plafonds glad gestuct zijn dienen deze nog verder afgewerkt te worden met latex muurverf. Latex spuiten wordt aangebracht door een spuitmachine wat leidt tot een superstrak resultaat. Wij werken met de beste producten van Sigma of Sikkens. Alle kleuren zijn mogelijk om te laten spuiten.

Het is ook mogelijk doormiddel van latex spuitwerk uw woning een onknapbeurt te geven. Op voorhand zullen wij reparaties zoals schroefgaatjes en scheuren uitvoeren voor een supermooi resulaat. 

Er zitten een aantal voordelen aan latex spuiten zoals: Voordeliger bij grote oppervlaktes ten opzichte van met de hand sauzen, geen strepen en banen in de wanden en plafonds. Op de pagina latex spuiten kunt u verdere informatie vinden.

Wanden en plafonds sauzen

In een aantal situaties is het niet mogelijk om latex te spuiten. Indien uw woning bewoond is of als er veel kleuren gewenst zijn. Sommige van onze klanten hebben een beter gevoel bij het sauzen van wanden en plafonds waardoor deze liever handwerk zien.

De meterprijzen van sauzen liggen hoger dan latex spuiten omdat rollen veel arbeidsintersiever is.  Voor meer info kunt u onze pagina wanden en plafonds sauzen bezoeken. 

Spackspuiten 

Spackspuitwerk is een goedkope met een pomp gespoten korrelafwerking welke in verschillende structuren kan worden aangebracht. De ondergronden dienen wel geschikt te zijn om direct spack op uw wanden en plafonds te spuiten.

Spack kan gespoten worden in verschillende kleuren en uw hele woning is binnen een paar dagen klaar. 

Voor prijzen en verder informatie over deze afwerking kunt u op de pagina spackspuiten verder lezen.

Wat brengt een stukadoor aan voor stucwerk?

Een vakkundige stukadoor kan binnen stucwerk maar ook buitenstucwerk en decoratief stucwerk aanbrengen. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten stucwerk.

Wat zijn de prijzen per m2 voor stucwerk

De prijzen voor stucwerk hangen af van de huidige ondergrond en de gewenste afwerking. Op onze pagina stukadoor prijzen kunt u de gemiddelde vierkante meterprijzen vinden.

Doen jullie naast sauzen en latex spuitwerk ook lakwerk?

Ja, naast het schilderen of spuiten van wanden en plafonds kunnen wij ook het houtwerk voor u lakken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Badkamer stuccen gelijk met tegels pleisteren Amsterdam
Renovatie stucwerk plafonds en wanden Heemstede
Stukadoorsbedrijf stucadoorsbedrijf schilder stucwerk sauswerk stukadoor stucadoor pleisteren stucen

Telefoonnummer

020 – 782 5000

E-mailadres

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam