Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Alkmaar

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Glad stucwerk stukadoor Alkmaar stucen

Bent u op zoek naar een Stukadoor in Alkmaar? Dan bent u op het juiste adres, want Deni Stukadoor biedt diensten aan voor Alkmaar en omgeving. Onze stukadoors zijn goed opgeleid en hebben eer dan 25 jaar ervaring. Onze stukadoors garanderen u voor een mooi stukje stucwerk op basis van uw wensen.

Bij Deni stukadoor kunt u terecht voor zowel grote als kleine projecten. Het maakt ons niet uit wat voor stukwerk is, of het klein of groot is, of het ver weg of dichtbij is, wij pakken alle klussen aan. Hoeveel kost stucwerk bij Deni Stukadoor? Wij berekenen onze prijs per m2, waarbij er geen verborgen kosten zijn. Mocht u niet weten hoe u de m2 dient te berekenen dan kunt u terecht op de pagina M2 berekenen.

Wij komen graag langs om het project met u door te nemen en alles goed op te meten voor een vaste prijs voor uitvoering. Waarbij we ook advies kunnen geven welk stukwerk beter zou kunnen zijn of juist beter niet. Op basis van het advies en gemeten m2 zullen wij na het bezoek de offerte uitbrengen.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Glad stucen in Alkmaar en omgeving

Wat kan Deni stukadoor als stucadoorsbedrijf voor u betekenen? Onze stukadoors kunnen uw wanden en plafonds voorzien van een mooie gladde stuclaag. Ook buitengevel stucwerk, decoratief stucwerk, spachtelputz en spackspuitwerk valt onder onze werkzaamheden.

Wij kunnen zo goed als alle gewenste afwerkingen voor u aanbrengen. Naast het aanbrengen van stucwerk werken wij veel samen met schildersbedrijven welke ons stucwerk verder kan afwerken voor een woonklare afwerking van wanden en plafonds. Stucwerk laten aanbrengen is bij ons relatief goedkoop en heeft een goede prijs/ kwaliteitsverhouding.

Wij zijn een bedrijf dat in Alkmaar en omgeving actief is Wij zijn ook heel veel actief in de volgende omliggende dorpen en steden:

  • Heerhugowaard 
  • Bergen
  • Castricum 
  • Heiloo
  • Broek op Langedijk
  • Noord Scharwoude
  • Haarlem

Wij staan bekend vanwege onze kwaliteiten en werken gemotiveerd. Dit om een maximale klant tevredenheid te garanderen. 

Stukadoor Alkmaar prijzen 

Wat zijn de prijzen per m2 voor een stukadoor of schilder in uw woonplaats Alkmaar? Op voorhand kunnen wij u een richtprijs geven per m2 voor de gevraagde werkzaamheden. Om juiste keuze te maken op basis van uw wensen kunt u het best even kijken op de pagina onze diensten waar wij allerlei verschillende afwerkingen aanbieden.

Als u eruit bent wat u precies op uw wanden en plafonds wilt laten aanbrengen dan kunt u een offerte bij ons aanvragen. Heeft u hulp nodig bij het uitrekenen van de m2, dan kunt u op onze pagina M2 berekenen terecht of ons een email sturen met de plattegronden en uw wensen. Wij doen veel binnen stucwerk maar ook het afwerken van buitengevels valt onder onze werkzaamheden.

Stukadoorsbedrijf stucadoorsbedrijf schilder stucwerk sauswerk stukadoor stucadoor pleisteren stucen

Telefoonnummer

020 – 782 5000

E-mailadres

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam