Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Delft

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Op zoek naar een vakkundige stukadoor of schilder in Delft of omgeving? Heeft u een stukadoor of schilder nodig voor uw woning of bedrijfsruimte? Bij Deni stukadoor bent u aan het goede adres. Wij zijn een betrouwbaar, vakkundig en professioneel bedrijf.

Ons motto is de klanten van begin tot eind te begeleiden in het proces van de afbouw van uw af te werken wanden of plafonds. In Delft zijn wij al op meerdere nieuwbouw projecten geweest om de woningen af te werken volgens de wensne van onze klanten.

Wij bieden alle mogelijke stukadoors en schilderafwerkingen aan. In Delft hebben wij al veel jaren 30 woningen, nieuwbouw en bedrijfspanden mogen stukadoren en schilderen.

Onze referenties van ons stucadoorsbedrijf in Delft zijn stukadoorwerk en schilderwerk aan de Graswinckelstraat,  Nieuwe Gracht, de Wilhelminalaan en de Geerweg. Hier hebben wij voor partuclieren het stucwerk en schilderwerk mogen verzorgen.

In deze woningen hebben wij de wanden en plafonds glad gestuct, op enkele plafonds sierlijsten aangebracht en hersteld. Nadien hebben wij het latex gespoten en het lakwerk van het houtwerk zoals de deuren, kozijnen en plinten verzorgd.

Voor verschillende soorten wand- en plafondafwerkingen, glad stuccen, pleisteren, spachtelputz, decoratief stucwerk, betoncire en latex spuiten kunt u bij ons terecht. Wij hanteren voor onze werkzaamheden een goede prijs/ kwaliteitsverhouding wat schappelijke prijzen betekenen voor kwalitatief stucwerk.

Kosten stukadoor en schilder Delft

Wat zijn de kosten van een stukadoor of schilder in Delft? Op onze pagina stukadoor prijzen kunt u de gemiddelde m2 prijzen per afwerking vinden van stucwerk maar ook voor schilderwerk. U kunt op onze offerte pagina de berekende m2 invullen en u krijgt na het invullen van de gegevens op korte termijn een indicatieve offerte. Mocht de offerte u aanstaan dan maken wij graag een afspraak op locatie om de ondergronden te controleren en de woning of bedrijfsruimte goed in te meten met een laser.

Wij geven onze klanten altiojd het advies minimaal 3 offertes op te vragen bij verschillende bedrijven. Dit omdat per bedrijf de prijzen enorm uiteen kunnen lopen voor het aanbrengen van stucwerk of schilderwerk. Gelukkig rekenenen de meeste bedrijven per m2 wat duidelijkheid biedt in het kostenplaatje.

U kunt bij ons op de website een online offerte aanvragen om deze mee te nemen in uw vergelijking. Hiervoor heeft u een schatting van de m2 nodig, hoe deze te berekenen leggen wij uit op de pagina M2 berekenen.

Indien u inhoudelijke vragen heeft over de offerte aanvraag, kunt u ons altijd bellen om uw vragen met ons te bespreken.

Om u alvast inzicht te geven van de gemiddelde m2 prijzen kunt u onderstaande tabel aanhouden. Zo krijgt u een idee van de meterprijzen van de meest gevraagde werkzaamheden:

  • Glad stucwerk wanden bestaande bouw  16 euro/m2
  • Glad stucwerk wanden nieuwbouw 10 euro/m2
  • Glad stucwerk plafonds bestaande bouw 18 euro/m2
  • Glad stucwerk plafonds nieuwbouw 17 euro/m2
  • Aanbrengen platte plafondplinten 18 euro/m1
  • Latex spuitwerk (Sigma latex) vanaf 10 euro/m2
  • Lakwerk van kozijnen, deuren en trappen dienen op locatie opgenomen te worden.

*De prijzen zijn ex. BTW 9% voor bestaande bouw en 21% voor de nieuwbouw.

Deze richtprijzen zijn gemiddelde prijzen en toch verschillen per woning. Een woning welke erg bewerkelijk is zal namelijk een hogere m2 prijs met zich meebrengen dan een woning waar wij grote vlakken kunnen stuccen en schilderen. 

Bij grote oppervlaktes kunnen wij simpelweg per dag meer m2 kunnen maken wat een lagere prijs oplevert.

Bij interesse maken wij dan ook graag een afspraak met u op locatie om uw woning of bedrijfsruimte samen door te lopen om tot een vaste prijs te komen.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Glad pleisterwerk Delft 

Onze meest uitgevoerde werkzaamheden zijn glad stucwerk op wanden en plafonds, het is ons dagelijks werk woningen en bedrijfsruimtes glad te pleisteren aangezien dit een veel gevraagde afwerking is. In een week kunnen wij vaak de gehele woning voorzien van een nieuwe stuclaag. Dit omdat onze vakmannen ervaren specialisten zijn en weten waar ze mee bezig zijn.

Na het aanbrengen van het stucwerk kunnen wij u ook de verdere afwerking verzorgen: latex spuiten of sauzen van uw wanden of plafonds. Latex spuiten is geschikt voor grotere oppervlaktes in 1 kleur en het sauzen met de hand wordt gedaan wanneer er veel verschillende kleuren aangebracht dienen te worden.

Wij maken gebruik van hoge kwaliteit latex soorten van Sigma welke goed afneembaar zijn (klasse 2 sigma DGL) en indien gewenst zelfs schrobvast. (Klasse 1 Sigma Superlatex)  Wij adviseren onze klanten dan ook het stucwerk en schilderwerk bij 1 partij onder te brengen. Dit voorkomt gezeur tussen de stukadoor en schilder welke ingeschakeld wordt.

Naast in de stad Delft te werken, werken wij ook in de volgende dorpen/ steden:

Stukadoorsbedrijf stucadoorsbedrijf schilder stucwerk sauswerk stukadoor stucadoor pleisteren stucen

Telefoonnummer

020 – 782 5000

E-mailadres

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam