Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Aalsmeer

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Welkom bij dé specialist in hoogwaardig stucwerk in Aalsmeer. Ons stukadoorsbedrijf staat bekend om vakmanschap, betrouwbaarheid en een ongeëvenaarde kwaliteit. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw woning of bedrijfspand, zoek dan niet verder!

Onze stukadoors zijn goed opgeleid en hebben meer dan 25 jaar ervaring in Aalsmeer en omgeving. Wij garanderen u voor een mooi stukje stucwerk op basis van uw wensen.

Onze stukadoor diensten in Aalsmeer

Wij komen graag langs om het project met u door te nemen en alles goed op te meten voor een vaste prijs voor uitvoering. Waarbij we ook advies kunnen geven welk stucwerk beter zou kunnen zijn of juist beter niet.

Glad stucwerk

Bent u op zoek naar een strakke afwerking van uw muren of plafonds voor een voordelige prijs per vierkante meter? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze stukadoors kunnen uw wanden en plafonds voorzien van een mooie gladde stuclaag.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Dunpleister

Heeft u een nieuwbouwwoning in Aalsmeer gekocht en is deze behangklaar opgeleverd? Dan is dunpleister, ook wel dunpleisterwerk genoemd, de ideale manier om uw wanden en plafonds af te werken. Dunpleister is dunne pleisterlaag welke voldoende is voor het glad stucen van uw nieuwe woning.

Buitengevel stucwerk

Eén van onze specialisaties is het aanbrengen van stucwerk op buitengevels. Buitengevel stucwerk kan worden aangebracht in verschillende texturen en afwerkingen, variërend van glad tot gestructureerd, en kan worden geschilderd in verschillende kleuren om de gewenste uitstraling te bereiken. Wij hebben al veel buitengevels in Aalsmeer en omstreken voorzien van een prachtige stuclaag!

Beton Ciré en ander decoratief stucwerk

Bent u opzoek naar een bijzondere decoratieve afwerking voor uw project in Aalsmeer? Wellicht is beton ciré, ook wel betonlook genoemd, een optie voor u. Beton ciré is een populaire afwerking en zorgt voor een een ware blikvanger in uw woning of badkamer.

Ook voor andere vormen van decoratief stucwerk, zoals Ventiaans stucwerk of oxide stucwerk hebben wij de juiste specialisten in huis.

Latex verf spuiten

Latex spuiten, het machinaal aanbrengen van muurverf, is dé voordelige manier om wanden en plafonds af te werken. Bij Deni stukadoor hebben wij de beste spuitapparatuur in huis. Het eindresultaat is dan ook strakker en mooier dan bij met de hand rollen.

Spackspuitwerk 

Wilt u liever een gespoten korrelstructuur? Spackspuitwerk is een populaire en efficiënte manier om muren en plafonds te voorzien van een strakke en egale afwerking. Het wordt veel gebruikt in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten vanwege de snelheid en relatief lage kosten.

Prijzen stukadoor Aalsmeer

Wilt u weten wat het inhuren van een stukadoor in Aalsmeer kost? Bij Deni Stukadoor bieden wij hoogwaardige kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs. Ons team werkt snel en deskundig, en we kunnen de muren en plafonds van uw woning binnen een kort tijdsbestek stucen. We bespreken graag van tevoren de kosten met u, zonder verrassingen achteraf. Met onze duidelijke afspraken over de uiteindelijke prijs, weet u van tevoren waar u aan toe bent.

Gemiddelde m2 prijzen voor stucwerk in 2024

Behang klaar stucwerk tot 1 cm10,-  tot 14,- euro/m2
Sausklaar stucwerk (glad stucwerk)10,-  tot 20,- euro/m2
Dunpleisterwerk saus klaar tot 3 mm10,- tot 15,- euro/m2
Raapwerk saus klaar  tot 3 cm16,- tot 25,- euro/m2
Plafond stucen saus klaar16,- tot 25,- euro/m2
Meer informatie over stukadoor prijzen in Aalsmeer vindt u op onze pagina Stukadoor Prijzen. Of bereken binnen een paar minuten en geheel vrijblijvend de prijs van uw stucwerk project:

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

De mooiste eindresultaten in Aalsmeer

Wat kan Deni Stukadoor als stucadoorsbedrijf voor u betekenen? Onze stukadoors kunnen uw wanden en plafonds voorzien van een mooie gladde stuclaag. Wij kunnen zo goed als alle gewenste afwerkingen voor u aanbrengen. Ook buitengevel stucwerk, decoratief stucwerk, spachtelputz en spackspuitwerk vallen onder onze werkzaamheden.

Naast het aanbrengen van stucwerk werken wij veel samen met schildersbedrijven die ons stucwerk verder kunnen afwerken voor een woonklare afwerking van wanden en plafonds. Stucwerk laten aanbrengen is bij ons relatief goedkoop en wij bieden scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij zijn een bedrijf dat in Aalsmeer en omgeving actief is. Wij zijn ook veel actief in de volgende omliggende plaatsen:

Wij staan bekend vanwege onze hoge kwaliteit, scherpe prijzen en werken gemotiveerd. Daarmee willen wij u maximale klanttevredenheid garanderen.

Wat kost een stukadoor in Aalsmeer?

De gemiddelde prijs per m2 voor stucwerk van wanden en plafonds in Aalsmeer ligt in 2024 tussen de € 10,- en € 25,- euro. Let wel op dat de kosten per afwerking enorm kunnen verschillen. Ook is het stucen van plafonds, duurder dan het stucen van wanden.