Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Zoetermeer

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Stukadoor Zoetermeer glad stucwerk prijzen stukadoor

Zoetermeer staat er om bekend een groene stad te zijn. Er zijn veel parken en natuurgebieden te vinden. Een aantrekkelijk stad om te wonen, ondernemen, te studeren of te genieten van de natuur. Zoetermeer is ook erg geschikt om lekker te gaan fietsen op de vele fietspaden.

Heeft u een kantoor of een woning die nog gestukt dient worden? Dan ben u bij Deni stukadoor aan het goede adres. Wij werken volgens de wensen van ons klanten. De tevredenheid van de klanten is de belangrijkste voor ons.  Onze vakmannen zijn zeer ervaren met allerlei soorten diensten, van stucwerk tot aan latex spuiten en zelfs houtwerk lakken. Deni stukadoor is betrouwbaar, snel en vakkundig. In Zoetermeer hebben we al veel nieuwbouwwoningen, bestaande renovatie woningen en bedrijfspanden mogen stuccen.

Nieuwbouw stukadoor Zoetermeer

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht die nog gestuct moet worden? Verder bent u zeker van alles nog aan het regelen om de woning in te gaan richten. Alles zorgt voor veel stress. Maar met Deni Stukadoor hoeft u niet in stress te raken. Onze vakmannen doen hen best om elke werkzaamheden die we krijgen als opdracht, het zo perfect mogelijk op te leveren aan onze klanten. Voor prijzen per m2 kunt u op de pagina stukadoor prijzen terecht.

Als u voor Deni Stukadoor kiest, komen wij graag bij u langs om de woning door te lopen met u om een passende offerte op te stellen. Zo kunnen wij ook goed adviseren welke werkzaamheden nodig zijn voor uw woning. U kunt ook een online offerte aanvragen.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Kosten stukadoor Zoetermeer

Het is tegenwoordig zeker heel verstandig om de beste en betaalbare stukadoor te vinden. De stukadoor prijzen lopen aanzienlijk uiteen per bedrijf. Als u vakkundige en professionele stukadoors zoekt, bent u bij Deni Stukadoor aan het goede adres.

Wij hebben de gemiddelde prijzen van de meest gevraagde werkzaamheden op een rijtje gezet. De prijzen staan niet vast, het is alleen een overzicht van een gemiddelde prijs. De richtprijzen kunnen nog verschillen. Want als de ondergrond dikker stucwerk behoeft om toch een mooi en strak eindresultaat te krijgen, is er meer arbeid en materiaal benodigd.

  • Dunpleisterwerk saus klaar   11,- euro tot 15,- euro/m2.
  • Gipsplaten stuccen 18,- euro tot 20,- euro/m2.
  • Glad stucwerk wanden bestaande bouw 18,- euro per m2 tot 22,- euro/m2.
  • Glad stucwerk plafonds nieuwbouw 19,- euro/m2.
  • Latex spuitwerk wanden en plafonds vanaf 10,- euro/m2.

*De prijzen zijn ex. BTW 21% voor de nieuwbouw en 9% voor de bestaande bouw.

Heeft u interesse om uw woning te laten stuccen? Dan maken wij ook graag een afspraak op locatie om uw woning of bedrijfsruimte door te lopen voor een vaste prijs.


Wij hebben al veel gestukt in een groot deel van Nederland. U kunt hierbij denken aan :

Bereken binnen enkele minuten uw prijs: