Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Zaandam

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

stukadoor Zaandam glad stucwerk

Wilt u muren en plafonds in uw woning of kantoorruimte opnieuw laten stucen? En heeft u een stukadoor nodig in Zaandam? Dan bent u bij Deni Stukadoor op het juiste adres. Wij werken met ervaren stukadoors die al meer dan 25 jaar ervaring hebben. Onze stukadoors staan garant voor een mooi eindresultaat met een gladde afwerking. Na het stucen krijgt u ruimte weer te zien zoals u wensen.

Als u kwaliteit wilt, kiest u dan voor Deni Stukadoor. Wij weten hoe belangrijk een mooie, strakke afwerking van wanden en plafonds is. Oneffenheden zijn snel zichtbaar en u kijkt er dagelijks tegenaan. Dat is natuurlijk niet leuk om elke dag te zien, daarom streven wij naar perfectie en zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat en hier jarenlang plezier van heeft.

Wij werken netjes en snel. Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen. Wanneer er ongelijke vlakken zijn, zorgen wij dat het stucwerk mooi strak wordt afgewerkt, zonder oneffenheden.

Ongeacht de situatie wij zijn er voor u. Dus als uw huis een opknapbeurt nodig heeft of binnenkort gaat verhuizen, kunnen wij u verder helpen. Onze stukadoors zijn ervaren. Ze kunnen op hen eigen manier uw huis of kantoor al minder dan 2 weken helemaal gepleisterd of met latex gespoten en gerold zijn. Het maakt niet uit of de woonkamer, badkamer of keuken is, of het een grote of een kleine klus is, wij staan voor u klaar. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor het repareren van stucwerk met scheuren. Verder op ons website vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Wanden en plafonds stuccen in Zaandam en Omgeving

Wat kan Deni stukadoor als stucadoorsbedrijf voor u betekenen? Onze stukadoors kunnen uw wanden en plafonds voorzien van een mooie gladde stuclaag. Ook doen wij buitengevel stucwerk, betoincire, spachtelputz,  spackspuitwerk en latex spuiten. Wij kunnen zo goed als alle gewenste afwerkingen voor u aanbrengen. Naast het aanbrengen van stucwerk werken wij veel samen met schildersbedrijven welke ons stucwerk verder kunnen afwerken voor een totale afwerking van uw woning. Stucwerk laten aanbrengen is bij ons goedkoop en heeft een goede prijs/ kwaliteitsverhouding.

Wij zijn een bedrijf dat in Zaandam en omgeving werkt. Wij zijn ook heel veel actief in de volgende omliggende dorpen en steden:

  • Wormerveer 
  • Zaandijk
  • Koog aan de Zaan
  • Assendelft 
  • Krommenie
  • Westzaan
  • Oostzaan
  • Landsmeer

Wij staan bekend vanwege ons vakwerk en onze stukadoors en schilders zijn altijd gemotiveerd om uw woning om een goed resultaat te realiseren.

Stukadoorsbedrijf stucadoorsbedrijf schilder stucwerk sauswerk stukadoor stucadoor pleisteren stucen

Telefoonnummer

020 – 782 5000

E-mailadres

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam