Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor gezocht? Op zoek naar een vakman?

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Stukadoor gezocht voor strakke wanden en plafonds in uw woning ? Of bent u op zoek naar een structuur afwerking zoals spachtelputz of speciaal stucwerk? Bij Deni stukadoor uit Amsterdam bent u aan het juiste adres.

Wij zijn een vakkundig en professioneel stukadoorsbedrijf welke klaar staan voor elke mogelijk opdracht wat met stucwerk of schilderwerk te maken heeft. Er zijn veel mogelijkheden welke u terug kunt lezen op onze pagina onze diensten.

Stuccen is echt een bepaald vakmanschap wat jarenlange ervaring vergt en iets wat niet iedereen kan. Het is daarom verstandig Deni stukadoor uw woning of bedrijfsruimte te laten stuccen.

Omdat stucwerk een onderdeel van de eindafwerking is, is het van groot belang dat het stuccen vakkundig gedaan wordt. Zo bent u verzekerd van de beste afwerking van gladde wanden en plafonds in uw woning of bedrijfsruimte.

glad stucwerk sausklaar pleisterwerk Amsterdam Haarlem Bloemendaal

Welke soorten stucwerk zijn er?

Deni stukadoor is kundig in de meeste soorten wandafwerkingen en plafondafwerkingen welke er momenteel verkrijgbaar zijn. Welke afwerking het beste bij u past is afhankleijk van uw persoonlijke keuze.

Wanneer u wanden en plafonds wilt laten sauzenlatex spuiten of wenst te behangen is glad stucwerk de juiste keuze.

U kunt ook kiezen voor een structuur afwerking zoals spachtelputz of spackspuitwerk. Misschien ligt uw voorkeur bij een betonlook zoals Betoncire of Pandomo voor een industriele look.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Wat zijn de kosten van een stukadoor?

Prijzen welke worden gerekend voor verschillende stukadoors afwerkingen kunnen erg uiteen lopen. Het is van belang eerst een keuze te maken wat u als gewenste afwerking wilt op uw wanden en plafonds.

De kosten van een stukadoor zijn dus afhankelijk van uw wensen. Ook de ondergrond van de woning of bedrijfsruimte is van belang om de laagdikte te bepalen voor een mooi en strak eindresultaat.

U kunt bij ons een online offerte aanvragen om een richtprijs te krijgen van de gewenste stukadoor of schilder afwerking. Bij interesse maken wij graag een afspraak met u op locatie.

Stukadoor prijzen per m2

De gemiddelde kosten voor het inschakelen worden per m2 berekend, dit voor transparantheid in de offerte en een om een vaste prijs af te kunnen geven.

Wij zullen dan ten alle tijden proberen per m2 te rekenen voor onze klanten. In sommige gevallen is het helaas niet mogelijk om per m2 te rekenen.

Bij veel kleine hoekjes of moeilijk bereikbare plekken wordt er vaak meer per m2, met uurtarief gerekend of een vaste prijs voor het onderdeel afgegeven, simpelweg omdat er meer werk aan is dan grote oppervlaktes door te kunnen stuccen. Doordat de stukadoor meer werk heeft aan deze plekken brengt dit ook extra kosten met zich mee.

Om u een duidelijke prijsindicatie te geven per m2 hebben wij hieronder een kort overzicht met m2 prijzen van een greep uit onze diensten opgesteld:

Behang klaar stucwerk tot 1 cm laagdikte10,-  tot 14,- euro/m2
Dunpleisterwerk nieuwbouw saus klaar tot 3 mm10,- tot 15,- euro/m2
Raapwerk saus klaar tot 3 cm dik18,- tot 25,- euro/m2
Plafonds stuccen glad saus klaar16,- tot 25,- euro/m2
Gipsplaten 40cm/ 60cm stuccen sausklaar16,- tot 18,- euro/m2
Gipslaten naden vullen en schroefgaten dichten10,- tot 12,- euro/m2
Sierpleister spachtelputz (korrelafwerking)16,- tot 22,- euro/m2
Spackspuitwerk (korrel spuitwerk)8,- tot 12,- euro/m2
Schuurwerk (vlammen met korrel)18,- tot 22,- euro/m2
Buiten gevel stucwerk zonder isolatie60,- tot 80,- euro/m2
Buitengevel stucwerk met isolatie80,- tot 100,- euro/m2

*De prijzen zijn ex. Btw 9% voor bestaande bouw en 21% Btw voor de nieuwbouw te stukadoren.

Hulp nodig hoe de m2 te brekenen van uw plattegrond? Klik hier om uw eigen m2 te kunnen berekenen.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Waarom een vakman stukadoor inschakelen?

Het aanbrengen van stucwerk is een zeer precieze en arbeidsintensief. Er zijn jaren ervaring nodig en de nodige materiaalkennis om goed stucwerk aan te kunnen brengen.

Voor een strak en egaal resultaat kunt u dus het beste een ervaren stukadoor inschakelen. 

Een betrouwbare stukadoor vinden lijkt soms een moeilijk klus te zijn. Bij Deni Stukadoor vind u enkel vakmannen welke altijd bereid zijn om te zorgen voor een totale klanttevredenheid.

Zo weet u zeker dat u niet teleurgesteld zal worden!

Glad stucwerk wanden en plafonds sausklaar
glad stucwerk bestaande bouw stuccen pleisteren
glad stucwerk pleisterwerk stukadoor pleisterwerk wanden plafonds
Stukadoorsbedrijf stucadoorsbedrijf schilder stucwerk sauswerk stukadoor stucadoor pleisteren stucen

Telefoonnummer

020 – 782 5000

E-mailadres

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam