Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Diemen

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Welkom bij dé specialist in hoogwaardig stucwerk in Diemen. Ons stukadoorsbedrijf staat bekend om vakmanschap, betrouwbaarheid en een ongeëvenaarde kwaliteit. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het stucen van uw woning of bedrijfspand, dan hoeft u niet verder te zoeken!

Onze stukadoors zijn hoogopgeleid en hebben meer dan 25 jaar ervaring in Diemen en omstreken. U kunt erop vertrouwen dat wij prachtig stucwerk leveren dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Onze stukadoor diensten in Diemen

We komen graag bij u langs om het project te bespreken en nauwkeurige metingen te verrichten, zodat we een vaste prijs voor de uitvoering kunnen bieden. Tijdens dit proces geven we ook advies over het meest geschikte type stucwerk voor uw situatie.

Glad stucwerk

Als u streft naar een strakke afwerking van uw muren of plafonds tegen een betaalbare prijs per vierkante meter, dan zit u bij ons goed. Ons gladde stucwerk is van hoogstaande kwaliteit en wordt met zorg aangebracht.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Latex verf spuiten

Het machinaal aanbrengen van muurverf, ook wel latex spuiten genoemd, is een voordelige manier om wanden en plafonds af te werken. Bij Deni Stukadoor beschikken we over de beste spuitapparatuur, wat resulteert in een strakker en mooier eindresultaat dan wanneer er met de hand wordt gerold.

Dunpleister

Heeft u een nieuwbouwwoning in Diemen gekocht die behangklaar is opgeleverd? Dan is dunpleister, ook wel dunpleisterwerk genoemd, de ideale oplossing om uw wanden en plafonds af te werken. Dunpleister is een dunne pleisterlaag die perfect geschikt is voor het glad stucen van uw nieuwe woning.

Buitengevel stucwerk

Eén van onze specialiteiten is het aanbrengen van stucwerk op buitengevels. We kunnen verschillende texturen en afwerkingen aanbrengen, variërend van glad tot gestructureerd, en deze vervolgens schilderen in diverse kleuren om de gewenste uitstraling te creëren. We hebben al talloze buitengevels in Diemen en omgeving voorzien van een prachtige stuclaag!

Beton Ciré en ander decoratief stucwerk

Bent u op zoek naar een bijzondere, decoratieve afwerking voor uw project in Diemen? Misschien is Beton Ciré, ook bekend als betonlook, iets voor u. Beton ciré is erg populair en zorgt voor een opvallend element in uw woning of badkamer.

Daarnaast hebben we ook specialisten in huis voor andere vormen van decoratief stucwerk, zoals Venetiaans stucwerk of oxide stucwerk.

Spackspuitwerk 

Als u liever een gespoten korrelstructuur wilt, is spackspuitwerk een populaire en efficiënte optie. Het zorgt voor een strakke en egale afwerking van muren en plafonds en wordt veel gebruikt in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten vanwege de snelheid en relatief lage kosten.

Prijzen stukadoor Diemen

Wilt u weten wat het inhuren van een stukadoor in Diemen kost? Bij Deni Stukadoor bieden we hoogwaardige kwaliteit en service tegen betaalbare prijzen. Ons team werkt snel en deskundig, en we kunnen uw muren en plafonds binnen korte tijd stucen. We bespreken graag van tevoren de kosten met u, zonder verrassingen achteraf. Met onze transparante afspraken over de uiteindelijke prijs weet u precies waar u aan toe bent.

Gemiddelde prijzen per vierkante meter voor stucwerk in 2024

Behang klaar stucwerk tot 1 cm10,-  tot 14,- euro/m2
Sausklaar stucwerk (glad stucwerk)10,-  tot 20,- euro/m2
Dunpleisterwerk saus klaar tot 3 mm10,- tot 15,- euro/m2
Raapwerk saus klaar tot 3 cm16,- tot 25,- euro/m2
Plafond stucen saus klaar16,- tot 25,- euro/m2
Voor meer informatie over de prijzen van een stukadoor in Diemen kunt u terecht op onze pagina Stukadoor Prijzen of kunt u binnen enkele minuten en geheel vrijblijvend de prijs van uw stucwerkproject berekenen:

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

De mooiste eindresultaten in Diemen

Wat kan Deni Stukadoor als stucadoorsbedrijf voor u betekenen? Wij kunnen uw wanden en plafonds voorzien van een prachtige gladde stuclaag en vrijwel elke gewenste afwerking aanbrengen. Daarnaast vallen ook buitengevel stucwerk, decoratief stucwerk, spachtelputz en spackspuitwerk binnen onze werkzaamheden.

Naast het aanbrengen van stucwerk werken we nauw samen met schildersbedrijven die ons stucwerk verder kunnen afwerken voor een volledig afgewerkte look van wanden en plafonds. Stucwerk laten aanbrengen bij ons is relatief voordelig en we bieden een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

We zijn actief in Diemen en omgeving, en ook in de omliggende plaatsen zoals:

We staan bekend om onze hoge kwaliteit, scherpe prijzen en gedrevenheid, en streven naar maximale klanttevredenheid.

Wat kost een stukadoor in Diemen?

De gemiddelde prijs per m2 voor stucwerk van wanden en plafonds in Diemen ligt in 2024 tussen de € 10,- en € 25,- euro. Let wel op dat de kosten per afwerking enorm kunnen verschillen. Ook is het stucen van plafonds, duurder dan het stucen van wanden.