Scherp geprijsd
25 jaar ervaring
Garantie op stucwerk

Stukadoor Beverwijk

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Bent u op zoek naar een stucadoorsbedrijf met vakkundige stukadoors in Beverwijk? Dan bent u bij Deni Stukadoor aan het juiste adres!  Deni Stukadoor biedt u diensten met vakmannen welke al meer dan 25 jaar ervaring hebben. Werken met Deni Stukadoor levert u veel op. Het stucwerk aan de wanden en plafonds kunnen wij in een korte tijd afwerken met stucwerk van de hoogste kwaliteit.

Elk soort stucwerk is te realiseren voor Deni stukadoor. Van binnen tot buitengevel stucwerk. Het maakt ons niet uit of het een grote stucwerk klus is of een klein werk bij een particulier. Ver weg of dichtbij, het maakt ons niet uit. Deni Stukadoor helpt u graag verder.

Deni stukadoor komt graag langs bij u, om op te meten en door te nemen wat de wensen zijn. Vervolgens geven wij ook advies wat het beste kan worden gedaan of wat beter niet gedaan zou kunnen worden. Als laatste leveren onze stukadoors het afwerken van wanden of plafonds netjes naar uw wensen op.

Bereken binnen enkele minuten uw prijs:

Stukwerk sausklaar Beverwijk

Wat kunnen wij voor u betekenen als stucadoorsbedrijf? Onze stukadoors kunnen uw wanden en plafonds voorzien van een mooie gladde stuclaag. Stucwerk laten aanbrengen is bij ons relatief voordelig en een goede ondergrond voor een verdere eindafwerking van latex spuitwerk.

Wij zijn een bedrijf dat in Beverwijk en omgeving actief is op zowel grote als kleine stucadoors klussen. We zijn ook heel vaak actief in de volgende omliggende dorpen en steden:

 • Ijmuiden
 • Velsen Noord en Zuid
 • Driehuis
 • Santpoort Noord en Zuid
 • Uitgeest
 • Assendelft

We staan bekend vanwege onze kwaliteit en werken gemotiveerd voor een totale klant tevredenheid. Ons stukwerk is van gegarandeerde hoge kwaliteit, met een verrassend laag prijs niveau.

Prijzen stucwerk Beverwijk

Stucwerk is een verzamelwoord in de stukadoorswereld voor verschillende soorten wand en plafondafwerkingen. Er kan voor glad stucwerk gekozen worden tussen dunpleisterwerk, glad pleisterwerk of raapwerk. Afhankelijk van de benodigde laagdikte worden de prijzen per m2 berekend.

Daarnaast vallen korrelstructuren zoals spack spuitwerk of spachtelputz ook onder stucwerk. Decoratief stucadoorswerk zoals Pandomo, Marmerpleisters, betoncire of Marrakech vallen ook onder het verzamelwoord stucwerk.

Om een juiste prijs voor u te kunnen afgeven is dus van belang welk soort stucwerk u precies zoekt.

Hieronder een kort overzicht van de m2 prijzen welke wij vragen:

 • Glad stucwerk schoon metselwerk bestaande bouw  vanaf 18 euro/m2
 • Glad stucwerk gipsplaten wanden of plafonds vanaf 16 euro/m2
 • Glad stucwerk wanden nieuwbouw 10 euro/m2
 • Glad stucwerk plafonds nieuwbouw 17 euro/m2
 • Latex spuitwerk (Sigma latex) vanaf 10 euro/m2  
 • Katex spuitwerk (Sigma) schrobvast latex klasse 1 vanaf 12 euro/m2 
 • Pandomo betonlook stucwerk vanaf 60 euro/m2 
 • Marrakech Walls (Pure & Original) verschillende kleuren mogelijk vanaf 70 euro/m2

*De prijzen zijn ex. BTW 9% voor bestaande bouw en 21% voor de nieuwbouw.

Deze prijzen zijn gemiddelde prijzen en kunnen verschillen per woning/ bedrijfsruimte. Afhankelijk van het gekozen soort stucwerk en de huidige situatie wordt door ons de exacte m2 prijs bepaald. Nieuwbouw stuccen is dan ook vaak voordeliger dan een bestaande woning te stuccen. 

Wij komen bij interesse kosteloos langs om samen met u het project te bespreken en de m2 voor u op te meten om na het bezoek op korte termijn de offerte voor u uit te brengen.

Stukadoor Beverwijk 2 stucwerk prijzen stuccen pleisteren
Buiten stucwerk stuccen Beverwijk pleisteren
Stukadoorsbedrijf stucadoorsbedrijf schilder stucwerk sauswerk stukadoor stucadoor pleisteren stucen

Telefoonnummer

020 – 782 5000

E-mailadres

Adres

Nieuw Zeelandweg 5 B17
1045 AL Amsterdam